ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

“Απειλή μήνυσης από Παπαδόπουλο! Να βάλουμε από 5 ευρώ να σώσουμε το βόλεϊ”

Ο Κώστας Χαριτωνίδης αναφέρθηκε στα όσα συνάντησε στη διοίκηση και αποκάλυψε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον απείλησε με μήνυση.

«Τα χάλια που είδα ήταν μεγαλύτερα απ΄ όσα φανταζόμουν στην θητεία μου. Η διαπίστωση που έκανα είναι η εξής. Nαι μεν να υπάρχει μία επόμενη μέρα, όμως πρέπει να υπάρξει διοίκηση που να ανοίξει οριστικά το δρόμο για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο ΑΣ. Ήξερα ότι ο ΑΣ ήταν υπεύθυνος για τα ενοίκια τα οποία εντέλει μάθαμε ότι τον πρώτο λόγο γι αυτά έχει η Άρης Εμπορική. Είχα ένα τηλέφωνο από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Μού μίλησε απειλητικά ακόμη και με μήνυση για το θέμα του Ρουμελιώτη.Για το άν ήταν 100.000 το συμβόλαιο του ή 120.000. Αντί να σιωπεί βγήκε και με απείλησε γιατί ανακοίνωσα το ποσό του συμβολαίου του», τόνισε αφήνοντας σαφέστατες αιχμές προς το πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Θέλω να κάνω μία πρόταση στις χιλιάδες των οπαδών του Άρη. Δεν είναι τίποτα να βάλουμε όλοι από 5 ευρώ για να σώσουμε ένα τμήμα. Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν δουλεύει το κολυμβητήριο; Χάνονται πελάτες και έσοδα. Το γυμναστήριο πρέπει να προσεχθεί όσο τίποτα άλλο. Αποτελεί την καλυτερη πηγή εσόδων για τον ΑΣ», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

To Top