Απειλεί τη Νάπολι με μηνύσεις ο μάνατζερ του Όσιμεν

Ο ατζέντης του επιθετικού της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, δήλωσε ότι «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να κινηθεί νομικά» εναντίον του συλλόγου καθώς ένα βίντεο που κοροϊδεύει τον παίκτη δημοσιεύτηκε και στη συνέχεια διαγράφηκε από το επίσημο TikTok της ομάδας την Τρίτη.

Ο Ρομπέρετο Καλέντα δημοσίευσε μια δήλωση στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter, λέγοντας ότι το βίντεο προκάλεσε «πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη».

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok δεν είναι αποδεκτό. Ένα βίντεο που κοροϊδεύει τον Βίκτορ αρχικά δημοσιοποιήθηκε και μετά, καθυστερημένα, διαγράφηκε», είπε ο Καλέντα.

«Διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του Βίκτορ».

Ο Όσιμεν έχασε πέναλτι στο τέλος της ισοπαλίας (0-0) εναντίον της Μπολόνια στη Serie A την Κυριακή.

Αντικαταστάθηκε καθώς ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του και φάνηκε να διαμαρτύρεται για την απόφαση, φωνάζοντας στον προπονητή Ρούντι Γκαρσιά πριν φύγει από το γήπεδο. Ο Γάλλος προπονητής, ωστόσο, υποβάθμισε την κατάσταση.

Η πρωταθλήτρια Νάπολι είναι έβδομη στη βαθμολογία και σήμερα Τετάρτη (27/09) υποδέχεται την Ουντινέζε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

To Top