Απελευθερώνει τον Ν΄Λουντούλου-Οι σκέψεις του “Ντόμπρα” για τον Γάλλο…

Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην έμπνευση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να τον χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στο Κιλκίς.

Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου έδειχνε έξω από τα… νερά του στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χαμένος μπροστά από το κεντρικό δίδυμο του Αγιονερίου. Η είσοδος του Κωνσταντινίδη και η ταυτόχρονη μετατόπιση του Γάλλου στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έδωσε ένα διαφορετικό αέρα στο παιχνίδι του Άρη, που έδειχνε να έχει συνολικά μία πιο ορθολογική λειτουργία.

Μπορεί ο Ν΄Λουντούλου ακόμα και από εκείνο το σημείο και μετέπειτα να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά ήταν πιο δραστήριος και φανερά πιο κοντά στο “στοιχείο” του.

Ο 38χρονος τεχνικός προσανατολίζεται στο να τον επανατοποθετήσει στις πτέρυγες, αφήνοντας στην άκρη -προς το παρόν- τις αλχημείες στην επίθεση των “κίτρινων”. Ήδη, από τις πρώτες προπονήσεις ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δοκιμάζεται στην φυσική του θέση, αυτή του ακραίου φορ.

Συγκεκριμένα, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θέση που γνωρίζει καλά ο Γάλλος που αρέσκεται στο να αγωνίζεται με αντίθετο πόδι.

To Top