ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σταυρούσης (μέλος ΑΠΕΛ): “Θα δώσουμε τις καλύτερες θέσεις στον κόσμο του Άρη”

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΠΕ Λαγκαδά, Νίκος Σταυρούσης, μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη της ερχόμενης Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Γιατί δεν έγινε Σάββατο το παιχνίδι: «Εμείς δεν ειδοποιηθήκαμε από κανέναν. Ο Άρης έκανε ένα αίτημα στην ΕΠΟ, αλλά εμάς δεν μας είπε κανένας από πλευράς Άρη πως θέλει να γίνει Σάββατο το παιχνίδι. Δεν ήρθε κανένας παράγοντας του Άρη σε επαφή μαζί μας για να μας ενημερώσει πως θέλουν Σάββατο το παιχνίδι. Αυτά απλά διαρρέουν. Εμείς δεν είχαμε τίποτα επίσημο από τον Άρη. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Άρης είναι μαζί με το αίτημα στην ΕΠΟ να στείλει και σε μας ένα αίτημα και να ζητήσουμε και εμείς να γίνει Σάββατο το παιχνίδι. Δεν μας είπε κανείς τίποτα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τώρα είναι αργά. Αυτό ο Άρης έπρεπε να το ζητήσει νωρίτερα».

Αν μπορεί να πάει νωρίτερα το ματς: «Αυτό είναι θέμα της ΕΠΟ, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εμείς σαν ΑΠΕΛ πρέπει να κάνουμε ΔΣ για να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε να γίνει νωρίτερα το παιχνίδι».
Για τα εισιτήρια: «Εμείς αποφασίσαμε να μην δώσουμε εισιτήρια και όσοι έρθουν να μπούνε στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Δηλαδή, καθένας να μπει ατομικά».
Για τη φιλοξενία προς τον κόσμο του Άρη: «Εμείς στο κόσμο του Άρη θα παρέχουμε τις καλύτερες θέσεις που έχουμε. Θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ. Θέλαμε και περισσότερο κόσμο σίγουρα και δεν είχαμε πρόβλημα να γίνει Σάββατο το παιχνίδι, απλά έπρεπε να ενημερωθούμε».
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Μας στεναχώρησε το προηγούμενο αποτέλεσμα του Άρη, αλλά πιστεύω και οι δυο ομάδες να παίξουν το ίδιο καλά και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
To Top