ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απλά τα πράγματα: Διπλό στο Λαύριο και “κλειδώνει” η 4η θέση! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Άρη, αλλά και δύσκολα σήμερα (17:00) στο Λαύριο. Η νίκη επί της τοπικής ομάδας του δίνει κατά 99% την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στην β’ φάση των φετινών πλέι οφ. 

Οι κίτρινοι εξαρτώνται καθαρά και μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα. Αν και έχουν περάσει μια χρονιά γεμάτη προβλήματα, με περισσότερες λύπες και λιγότερες χαρές, έχουν την τύχη στα χέρια τους.

Το σημερινό παιχνίδι στο Λαύριο είναι παιχνίδι του “θέλω”. Το “μπορώ” είναι δεδομένο. Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και μπορεί να τους κερδίσει.

Το θέμα είναι πόσο θα δείξουν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη ότι το θέλουν μέσα στο γήπεδο. Εκεί δίνονται οι απαντήσεις και είναι γεγονός πως φέτος οι απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τους παίκτες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ο Άρης για άλλο ένα παιχνίδι φέτος δεν θα παίξει πλήρης. Βέβαια, έτσι όπως έγινε ο σχεδιασμός και οι αλλαγές μέσα στη χρονιά και πλήρης να ήταν στο Λαύριο, πάλι ελλιπές θα ήταν το ρόστερ του, αλλά σήμερα είναι πολύ πιθανό να παίξει για πρώτη φορά με… δύο ξένους.

Είναι αμφίβολος ο Τζάστιν Τζάκσον λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα, έμεινε στην Θεσσαλονίκη ο νεοαποκτηθείς Ζερμέν Τέιλορ και έτσι οι κίτρινοι έχουν απολύτως υγιείς μόνο τους Γουίλ Κάμινγκς και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς από τους ξένους.

Το ελληνικό στοιχείο είναι και πάλι αυτό που θα πρέπει να βγει μπροστά και να κάνει την διαφορά απέναντι σε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική μόλις στη δεύτερη χρονιά της στη μεγάλη κατηγορία και θέλει το ματς για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για μια θέση στα πλέι οφ.

To Top