ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απλήρωτοι οι παίκτες, καζάνι που βράζει ο Παναιγιάλειος

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί είναι τα αποδυτήρια του Παναιγιάλειου, με τους παίκτες των Αχαιών να περιμένουν την διοίκηση, προκειμένου να τους δώσει τα χρήματα που τους οφείλει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay “η διοίκηση των «μελανόλευκων», είχε υποσχεθεί στους παίκτες ότι μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, θα προχωρούσε σε πληρωμές. Στην προπόνηση της Πέμπτης (15/12), οι παίκτες της πελοποννησιακής ομάδας, ενημερώθηκαν ότι οι πληρωμές πήραν μετάθεση για μετά τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την δυσαρέσκεια των παικτών, με τους περισσότερους να αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες απείχαν πριν από λίγο καιρό από τις προπονήσεις, καθώς δεν είχαν χρήματα προκειμένου να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να πληρώνουν τις ιατρικές τους εξετάσεις μιας και η ΠΑΕ δεν έχει να πληρώσει προκειμένου να τις καλύψει.

Έπειτα από τα παραπάνω, ορισμένοι από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους τους, όπου και τους ζήτησαν να τους βρουν ομάδα. Ορισμένοι έχουν βρει ήδη τον επόμενο σταθμό τους και η αποχώρηση τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μετά τον αγώνα με τους Κρητικούς ενώ παράλληλα οι ιθύνοντες της «Μαύρης Θύελλας» αδυνατούν να καλύψουν και παλαιότερες οφειλές που υπάρχουν σε πρώην παίκτες της”.

To Top