ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποβλήθηκε ο Κακά στο MLS λόγω παρεξήγησης! (video)

Τη δεύτερη αποβολή στην καριέρα του (όλες στο MLS) βίωσε ο Κακά με τη φανέλα του Ορλάντο, ωστόσο όπως αποδεικνύεται ο διαιτητής παρεξήγησε τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου. 

Πρόκειται για έναν από τα μεγαλύτερους… gentlemen των αγωνιστικών χώρων, αφού στα 35 του χρόνια ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα με τη συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Κακά που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα του Ορλάντο, ωστόσο είναι η χρονική περίοδος που έχει βιώσει και τις δύο αποβολές της καριέρας του, με την τελευταία να έρχεται τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στο ματς κόντρα στη Νέα Υόρκη και σε μια αψιμαχία παικτών, ο Κακά έπιασε τον Ορελιάν Κολέν από το στόμα, ώστε να σταματήσει να τσακώνεται, αλλά το κλίμα μεταξύ των δύο ήταν ιδιαιτέρως φιλικό, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στο Ορλάντο.

Παρ’ όλα αυτά ο ρέφερι που δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει τις σχέσεις των δύο παικτών, μέσω του Video Assistant Referee, απέβαλε τον Βραζιλιάνο θρύλο, παρά τις εξηγήσεις που του έδωσε κι ο ίδιος και ο αμυντικός της Νέας Υόρκης.

To Top