ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η FIBA απέβαλλε την Ισπανία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω της κόντρας με την Ευρωλίγκα!

Αλλη μία «βόμβα», στο πλαίσιο του πολέμου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μάλιστα η… μεγαλύτερη, καθώς η Ισπανία θα αποβληθεί και επίσημα από το ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο, σύμφωνα με την «El Mundo»!

Ο πόλεμος FIBA-Euroleague συνεχίζεται και… ρίχνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, οι «φούριας ρόχας» θα αποβληθούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Οπως αναφέρεται, η FIBA World έκανε δεκτό το αίτημα της FIBA Europe, προκειμένου να αποβάλλει την Ισπανία από τους Αγώνες, κάτι που αναμένεται να γίνει και για το επόμενο Ευρωμπάσκετ, όπως θα ισχύσει και για άλλες ομοσπονδίες, λόγω της επιλογής Euroleague και Eurocup, αντί για το Champions League.

Η ACB είχε σταθεί στο πλευρό της Euroleague στο συγκεκριμένο θέμα και αυτή η απόφαση δεν έχει αλλάξει, παρά τις πιέσεις από πλευράς της ομοσπονδίας της χώρας κι έτσι τις επόμενες ώρες αναμένεται να γνωστοποιηθεί επίσημα η αποβολή των Ισπανών από τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η ανακοίνωση πάντως δεν πρόκειται να μείνει εκεί, καθώς θα συνοδευτεί και από περαιτέρω… αποβολές, αλλά και εξελίξεις που θα επηρεάσουν τα προολυμπιακά τουρνουά!

Πηγή: sdna.gr

To Top