Απογοήτευση για τη βαριά ήττα, αλλά και με πίστη για αλλαγή στον Ολυμπιακό

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη χθεσινή βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κι ενώ μπροστά του βρίσκεται το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γερμανούς αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ αρκετός κόσμος αποχώρησε με το πέρας του 75ου λεπτού του ματς.

Η εικόνα των Πειραιωτών ήταν κάκιστη και η απόδοσή ορισμένων ποδοσφαιριστών προβληματίζει, όμως από την ΠΑΕ εκείνο που έλεγαν πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα περνάει μία κακή περίοδο, με όσα έχουν προηγηθεί, και πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Η διακοπή του Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντική, διότι η ομάδα θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να δουλέψει χωρίς να έχει μπροστά της αγώνα. Θα μπουν οι τραυματίες και οι μεταγραφές και από τον Οκτώβριο η εικόνα του Ολυμπιακού θα είναι διαφορετική», ειπώθηκε από τους διοικούντες, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ».

Όσον αφορά, τώρα, τον Κάρλος Κορμπεράν και τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τον Ισπανό προπονητή, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα (απομάκρυνσής του ενδεχομένως). Χωρίς όμως να πει κάποιος με σιγουριά πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στο Άρη θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

To Top