Απογοητευμένοι οι ποδοσφαιριστές, αγωνιούν για το “αύριο” – Τάσεις φυγής οι περισσότεροι!

Η σημερινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” ματαιώθηκε και όπως ήταν φυσικό η παραίτηση τόσο του Καλαϊτζίδη όσο και των συνεργατών του απογοήτευσε τους ποδοσφαιριστές του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ που έχουν έναν λόγο παραπάνω πλέον να αγωνιούν για το δικό τους μέλλον.

Στα πηγαδάκια που στήθηκαν στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου τις συζητήσεις μονοπώλησε το “αύριο” της ομάδας, που ενώ έδειχνε το τελευταίο διάστημα να αποκτά καποιες βάσεις, πλέον βρίσκεται μετέωρο πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν στους συμπαίκτες τους την επιθυμία τους να ακολουθήσουν στην πόρτα της εξόδου τον 57χρονο τεχνικό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η παραμονή του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ τους δεσμεύει εν μέρει βάση των συμβολαίων που έχουν υπογράψει.

Πρόσθετα, δεν έχει διευκρινιστεί το κατά πόσο είναι εφικτό να καταθέσουν προσφυγή, καθώς η διοίκηση Στεφανίδη φρόντισε λίγες μέρες πριν υποβάλλει την παραίτηση της να καταβάλλει κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, μετά από προσωπική εισήγηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

To Top