Απογοητευτική εικόνα του Άρη και φιλική ήττα (2-1) από τον Μακεδονικό

Μπορεί να ήταν φιλικό το παιχνίδι το παιχνίδι στη Νέα Ευκαρπία, αλλά η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Άρη ήταν απογοητευτική και μοιραία έχασε με σκορ 2-1 από τον Μακεδονικό.

Οι θεατές που έκαναν τον κόπο να βρεθούν στο γήπεδο και να δώσουν τα 5 ευρώ του εισιτηρίου, πρέπει να το μετάνιωσαν πικρά. Κακό θέαμα και από τις δυο ομάδες, ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Άρη να είναι… απών στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς άφησε εκτός, πέρα από τους Αγκάνθο, Πουλίδο και τους Ουντότζι και Τάτο (για να πάρουν ανάσες και να μην επιβαρυνθούν) και ξεκίνησε με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα σε συνδυασμό με την απουσία των τραυματιών.

Παρέταξε τον Μπουζάνη κάτω από τα δοκάρια, και τους Ψυχογιό, Έλσνερ, Κύργια και Καραγκούνη στην άμυνα. Οικονομόπουλος και Λεμονής ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Σουνάς έπαιξε λίγο πιο μπροστά, ο Μανιάς στα αριστερά, ο Ρένια στα δεξιά, ενώ στην κορυφή αγωνίστηκε ο Αγγελούδης.

Οι κίτρινοι αιφνιδιάστηκαν και έχαναν μόλις στο 10′ με 2-0 με γκολ του Ζαγναφέρη (3′ και 8′), δείγμα ότι μπήκαν χωρίς αυτοσυγκέντρωση στο φιλικό, Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα, έχασαν κάποιες ευκαιρίες (Μανιάς δοκάρι στο 29′) και μείωσαν στο 33′ με πλασέ του Μανιά (2-1).

Η εικόνα ήταν ακόμη πιο… αποκαρδιωτική στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιλίνκοβιτς έκανε οκτώ αλλαγές, περίμενε να δει κάποια πράγματα, αλλά δεν είδε τίποτα, πέρα από ένα καλό πρόσωπο, που σίγουρα προβλημάτισε!

Ουσιαστικά στα 45 αυτά λεπτά ο Άρης δημιούργησε μία σπουδαία ευκαιρία (με εξαίρεση κάποια στημένα), αυτή στο 59′ στην οποία ο Μανιάς δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τετ α τετ που είχε με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 15-20 λεπτά της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν σχεδόν κάτω από σκοτάδι, καθώς ουδέποτε ανάψαν οι προβολείς του γηπέδου!

Η αρχική σύνθεση του Μακεδονικού: Κατσαμίδας, Σαμπανίδης, Δράμπης, Κρυστάλλης, Λένος, Κατσανίδης, Πουρσανίδης, Τσάτσας Θ., Γεωργούλας, Καριμαλλής, Ζαγναφέρης.
Η σύνθεση του ΑΡΗ (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός (46` Τσουκάνης), Καραγκούνης (74` Λεμονής), Κύργιας (46` Γιαννίτσης), Έλσνερ (46` Καρασαλίδης), Οικονομόπουλος (46` Παπαδόπουλος), Λεμονής (46` Αντωνιάδης), Μανιάς, Ρένια (46` Καραγιάννης), Αγγελούδης (46` Νταμαρλής), Σουνάς (60` Γκόλιας)

To Top