Απογοητευτικοί και χωρίς Γιάννη οι Μπακς – Ηττήθηκαν και από τους Ράπτορς

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και γνώρισαν τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τους Τορόντο Ράπτορς με 111-117.
Τα «Ελάφια» λίγο πριν το τέλος της regular season βρίσκονται σε απογοητευτική πτώση, αφού μετά τις ήττες από Ουίζαρντς και Γκρίζλις, έχασαν και από τους Τορόντο Ράπτορς, αυτή τη φορά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων στον μηρό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Μπακς μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 27-21 στο τέλος της πρώτης περιόδου, όμως οι Ράπτορς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 54-58.

Η πολύ καλή εικόνα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στη τρίτη περίοδο με τους Ράπτορς να κάνουν επί μέρους 31-32, αυξάνοντας την διαφορά στους πέντε πόντους (85-90), με τους Μπακς να επιχειρούν την αντεπίθεση στη τέταρτη περίοδο.

Τα «Ελάφια» κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά ακόμη και στον πόντο, όμως η έλλειψη καθαρών αποφάσεων στην επίθεση και η αποβολή του Ντάμιαν Λίλαρντ με έξι φάουλ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Ράπτορς.

Έτσι, οι Καναδοί έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα των Μπακς, παίρνοντας ένα τελευταίο… παράσημο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, αφού δεν έχουν ελπίδες εισόδου στο play in tournament.

Αντίθετα οι Μπακς με την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους έπεσαν στο 47-40 και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν την δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς που καραδοκούν.

Ο Ιμάνουελ Κουίκλι με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ για τους Μιλγουόκι Μπακς ξεχώρισε ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 36 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

To Top