Αποδεκατισμένος ο Άρης, δεν προπονήθηκε ο Αγγελούδης – Οι σκέψεις ενδεκάδας του Μιλίνκοβιτς!

Με τις επιλογές να στερεύουν, ο Άρης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας και πάλι συσσωρευμένα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν έχει εκ των πραγμάτων πολλές επιλογές και καλείται να ανταπεξέλθει μετρώντας τα …κουκιά που έχει στη διάθεσή του.

Σαν να μην έφταναν οι τόσες απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες, στην προπόνηση της Πέμπτης προστέθηκε ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Νίκος Αγγελούδης παραπονέθηκε για πόνους στη μέση μένοντας εκτός. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου, αν και οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν στο να πάρει κανονικά μέρος στη συνάντηση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού, το κυριότερο μέλημα είναι η συγκρότηση βασικού σχήματος. Καραγκούνης, Μαργαρίτης θα καλύψουν τα δυο άκρα ως προσθήκες σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε ο Μιλίνκοβιτς στο Ηράκλειο.

Κύργιας, Έλσνερ θα καλύψουν το κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο διαθέσιμοι είναι μόνο οι Νταμαρλής, Οικονομόπουλος ως ανασταλτικοί μέσοι. Ο Τάτος επιστρέφει στη γνωστή του θέση, ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μανιάς, Σταυρόπουλος και εκτός απροόπτου ο Αγγελούδης.

Οι οριστικές επιλογές του Σέρβου θα διαφανούν στην προπόνηση της Παρασκευής. Η όποια έκπληξη θα αφορά στην χρησιμοποίηση παικτών που δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους.  Εφόσον καταφύγει σε μια τέτοια επιλογή (Πουλίδο, Αγκάνθο) θα είναι καθαρά και μόνο λόγω ανάγκης!

To Top