Αποδοκιμάστηκαν οι Γουόριορς: Η ψύχραιμη αντίδραση Κάρι και Κερ, εκνευρισμένος ο Τόμπσον

Περίοδο κρίσης περνούν οι Γουόριορς, καθώς γνώρισαν τη συντριβή με 141-105 στην έδρα τους από τους Πέλικανς και πλέον με 17-20 είναι δωδέκατοι στη Δύση. Το κοινό της ομάδας στο Chase Center αποδοκίμασε έντονα την ομάδα.

«Προφανώς έχουμε προβλήματα και δεν υπάρχει καμιά αφορμή να ζητωκραυγάζει ο κόσμος», δήλωσε ο Στεφ Κάρι. «Δεν το εκλαμβάνω με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Ειλικρινά κι εγώ ο ίδιος αποδοκιμάζω τον εαυτό μου και την ομάδα μου, για τον τρόπο που παίζουμε. Το κοινό θα αντιδρά όπως θέλει, δουλειά μας είναι να τους δώσουμε λόγους να πανηγυρίζουν και δεν το έχουμε κάνει», πρόσθεσε.

Ο Στιβ Κερ στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε: «Το αξίζαμε, σίγουρα. Μείναμε πολύ πίσω στο σκορ από νωρίς. Νομίζω πως έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης αυτή τη στιγμή και κάποιες φορές είναι σαν να χάνεις τον εαυτό σου. Αυτό συμβαίνει σε ματς το τελευταίο διάστημα».

Αντίθετα με τον συμπαίκτη και τον προπονητή του, ο Κλέι Τόμπσον δεν αντέδρασε ψύχραιμα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες. «Δεν με νοιάζει. Τι πρέπει να κάνω, να χάσω τον ύπνο μου γι’ αυτό;», είπε.

To Top