ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-2: Απέδρασε με την πρόκριση με πέναλτι στο 90+7′

H Ομόνοια χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέζους στο 90+7′ νίκησε με 2-0 τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Μεγάλη πρόκριση για την Ομόνοια. Το Τριφύλλι στη ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-0 μέσα στο ΓΣΠ και χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέζους στο 90+7′ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Πριν το ντέρμπι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό. Ο Μάθιους έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, έφερε το ζευγάρι στα ίσα και δέχτηκε… βροχή αντικειμένων. Στο 66′ ο διεθνής Ιρανός σέντερ φορ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ που έκρινε την πρόκριση ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο 90+4′ ο Λοΐζου απο πλάγια θέση έκανε το γύρισμα, ο διαιτητής Ματέο Μαρτσέτι είδε χέρι του Ντβάλι μέσα στην περιοχή, έδωσε στο πέναλτι και ο Μπεζούς πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.

Στους «4» έχει προκριθεί η Πάφος και εκκρεμούν οι ρεβάνς στα ζευγάρια Ολυμπιακός Λευκωσίας – Ανόρθωση (2-1) και ΑΕ Λεμεσούς – Νέα Σαλαμίνα (1-0).

To Top