«Αποζημίωση 328.291 ευρώ στον Κατσικάρη»

Ο Φώτης Κατσικάρης κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Γκραν Κανάρια για την απόλυσή του και όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, στον Έλληνα προπονητή επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 328.291 ευρώ.

Τον Ιούνιο του 2020 η Γκραν Κανάρια διεκδικούσε την πρόκρισή της στα ημιτελικά της Liga Endesa κόντρα στη Βαλένθια, εντούτοις ο Φώτης Κατσικάρης ενημερώθηκε πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο τότε αθλητικός διευθυντής της Γκραν Κανάρια, Μπέρνι Πέρεθ ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή πως θα γίνει χρήση του όρου για τη διακοπή συμβολαίου, την ίδια στιγμή που ο δικηγόρος του Κατσικάρη υποστήριζε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύσει.

Παρεμπιπτόντως, ο Κατσικάρης είχε 1+1 με αυτόματη επέκταση συμβολαίου εφόσον η ομάδα έμπαινε στα playoffs. Σύμφωνα, λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα, ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής και νυν κόουτς της Μάλαγα κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Γκραν Κανάρια του και θα πρέπει να αποζημιωθεί με 328.291 ευρώ.

To Top