Αποθέωσε Αντετοκούνμπο ο Τζαμπάρ!

Στα πλαίσια του All Star Game του NBA, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ ήταν παρών στην ανακοίνωση των 13 φιναλίστ για την κλάση του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame 2019.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μίλησε στους δημοσιογράφους και, μεταξύ άλλων, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Υπενθυμίζεται πως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ μεγαλούργησε με τη φανέλα των Μπακς, κατακτώντας μαζί τους το πρωτάθλημα του 1971, με τον Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι να θέλει να φέρει ξανά τον τίτλο στην πόλη.

Μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ τόνισε: “Οι Μπακς έκαναν σπουδαία δουλειά με τον Γιάννη, του έμαθαν τι είναι το ΝΒΑ, τον δίδαξαν και του έδωσαν χρόνο και τώρα είναι φανταστικός”.

Συνέχισε, λέγοντας πως “έχει τρομερή ιστορία πίσω του, έμαθε το παιχνίδι σε ένα μικρό γυμναστήριο στην Αθήνα, ήρθε εδώ και εξελίχθηκε σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, σπουδαία ιστορία πραγματικά. Δεν ξέρω αν έχει πλησιάσει το ταβάνι του, θα πρέπει νομίζω να ρωτήσετε τον ίδιο. Μόνο αυτός ξέρει. Έχει αυτό το τρομερό κίνητρο, που ελάχιστοι παίκτες είχαν και έχουν”.

To Top