Αποθέωσε Ντέιβις ο ΛεΜπρόν: «Είναι ο κορυφαίος αμυντικός στη λίγκα»

O ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Άντονι Ντέβις, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο αμυντικό σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Οι Λέικερς πήραν ακόμη μία πολύ σπουδαία νίκη, καθώς λύγισαν με σκορ 104-101 τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και έκαναν το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά.
Μετά το ματς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Άντονι Ντέιβις. Ο Αμερικανός ψηλός ανέλαβε σε πολλές φάσεις τον Στεφ Κάρι και έβγαλε κρίσιμες άμυνες στα τελευταία λεπτά, με τον «βασιλιά» να τον χαρακτηρίζει κορυφαίο αμυντικό στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Ντέιβις: «Είναι ο καλύτερος αμυντικός παίκτης στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το ξέρει και ολόκληρη η λίγκα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να προστατεύσουν τη ρακέτα πάση θυσία και επίσης να μαρκάρουν πόιντ γκαρντ, όπως ο Στεφ, που είναι απίστευτος. Ο Κάρι είχε ένα κολασμένο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είχε ακόμη και triple-double. Αλλά εμπιστευόμαστε τον “AD” που μπορεί να αναλάβει οποιονδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα και το έδειξε».
Για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα οι Λέικερς: «Απλώς να μην χαλαρώσουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βολευτούμε απέναντι στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορούν να κάνουν τρεις σερί νίκες εναντίον μας ή ό,τι θέλουν αν νιώσουμε άνετα. Οπότε, το θέμα είναι να διατηρήσουμε τις συνήθειές μας, να καταλάβουμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη και να μην αισθανόμαστε ποτέ χαλαροί όταν παίζουμε με αυτούς».

To Top