Αποθέωση Αγγέλου για… ιατρικό τιμ, Μούρτο και Χαντ!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έπλεξε το εγκώμιο καταρχήν του ιατρικού τιμ της ομάδας και αμέσως μετά του Σπύρου Μούρτου και του Τζέρεμι Χαντ, όχι μόνο για την απόδοσή τους σήμερα, αλλά για την γενικότερη παρουσία τους τη φετινή χρονιά!

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε αρχικά πως “πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι είναι το ιατρικό μας τιμ, ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής που έκαναν εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα, που είχαμε απρόοπτους τραυματισμούς. Χρειάστηκε αρκετά καλή οργάνωση και μεγάλη υπομονή για να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών όλο αυτό το διάστημα” και πρόσθεσε: “Παίζαμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, που της αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίζεται με όλα τα προβλήματα που έχει. Για μας όμως ήταν μονόδρομος η νίκη και πρέπει να μείνουμε αρκετά προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα είναι έτσι μέχρι το τέλος, παρά τα όποια προβλήματα έχει. Εμείς σήμερα λόγω των τραυματισμών αναγκαστήκαμε να τραβήξουμε τον Μούρτο από τους αναπληρωματικούς μας. Μας βοήθησε πολύ στον ρυθμό του παιχνιδιού, ξεπεράσαμε και την πίεησ που έχουμε σε κάθε παιχνίδι, πίεση που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δώσαμε εύκολα καλάθια στο Περιστέρι”.

Για τον Μούρτο και την απόδοσή του είπε: “Πρώτη δουλειά στο μπάσκετ είναι να έχεις αρχές και ο καθένας να έχει τον ρόλο του. Ο Μούρτος πήρε τον ρόλο του Μποχωρίδη, έπρεπε να πιέσει και να οργανώσει. Δεν σχεδιάσαμε να παίξει τόσο πολύ, αλλά κέρδισε τον χρόνο μου με την απόδοσή του. Ήταν σα να σου έλεγε ‘κράτα με μέσα'”.

Για τον Χαντ που επίσης είχε εξαιρετική απόδοση είπε: “Με έχει εκπλήξει με τον επαγγελματισμό του. Όταν ήρθα μου είπε ο πρόεδρος ότι θα φέρει τον Χαντ και του είπα ότι κάνει λάθος γιατί έχει βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν. “Νομίζω ότι κάνεις λάθος” είπα στον πρόεδρο. Με την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του έχει αυτήν την απόδοση. Στο ματς με την Δράμα είχε εκπληκτική αμυντική παρουσία, αμυντική ανιδιοτέλεια. Του είπα πως πρέπει να δουλέψει και λίγο στο σουτ. Είναι παίκτης με αρχές και μεγάλη πιστότητα στην ομαδική δουλειά. Είχε χθες μια άτυχη στιγμή με τον Πελεκάνο στην προπόνηση, υπέστη διάστρεμμα, αλλά μόνος του ήρθε και μου είπε ότι θα παίξει. Ο επαγγελματισμός του με κάνει περήφανο και δικαιώνει και τον πρόεδρο που τον έφερε”.

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του παιχνιδιού είπε πως “αυτή η ομάδα έχει μεγάλο και βαρύ όνομα και ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο γήπεδο. Εμείς λέμε στους παίκτες ότι το business plan είναι να κερδίσει η ομάδα τον σεβασμό του κόσμου. Για μας αυτό το χειροκρότημα είναι μια κατάκτηση, είναι όμως τόσο δύσκολο το πρωτάθλημα, τόσο μεγάλα τα προβλήματα, γίνονται και λάθη σαφώς και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, για να κρατήσουμε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο”.

 

 

To Top