ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποθέωση για Κουέστα στην λαμπρή τελετή βράβευσής του! “Παράδειγμα υπέρβασης, είμαστε περήφανοι” (photo)

Ο δήμαρχος της Γρανάδας, ο Λουίς Σαλβαδόρ και ο Σύμβουλος Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου της Γρανάδας, ο Χοσέ Αντόνιο Χουέρτας, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Χουλιάν Κουέστα, προκειμένου σε μια σεμνή τελετή να τον βραβεύσουν για την προσφορά του στην περιοχή τους.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγο το “ευχαριστώ” του Ισπανού στην γενέτειρα του (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Λούις Σαλβαδόρ, δήμαρχος της Γρανάδας, σχολίασε ότι «Η συνάντηση είναι αφιερωμένη σε έναν αθλητή που αποτελεί παράδειγμα υπέρβασης». Ο δήμαρχος της Γρανάδας εξήγησε ότι «πριν από μερικά χρόνια ήταν δύσκολο να δούμε Ισπανούς αθλητές στο εξωτερικό, αλλά τώρα έχουμε παίκτες όπως ο Χουλιάν που ξεχωρίζουν έξω από τη χώρα μας». Ο Σαλβαδόρ υπενθύμισε ότι «τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε γίνει επιτυχίες πολλών αθλητών από τη Γρανάδα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για ένα παίκτη που γεννήθηκε στην Campotéjar που παίζει για τον Άρη Θεσσαλονίκης, μια ιστορική ευρωπαϊκή ομάδα ποδοσφαίρου στην οποία θριαμβεύει ο Χουλιάν και είμαστε όλοι περήφανοι ».

Από την πλευρά του, ο Σύμβουλος Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου της Γρανάδας, δήλωσε ότι «είναι τιμή να είμαι σε θέση να δίνουμε προβολή σε πολλούς αθλητές όπως ο Χουλιάν Κουέστα που είναι επιτυχημένοι και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι τόσο γνωστοί στους πολίτες».

Ο Χουλιάν Κουέστα, αφού μίλησε για την αθλητική του ιστορία, ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Γρανάδας για τη χειρονομία «γιατί με αυτή την πράξη νιώθω πολύτιμος και αγαπημένος από τους ανθρώπους της Γρανάδας. Δεν είναι εύκολο να είσαι έξω από το περιβάλλον σου ».

To Top