ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποθέωση της Marca για Άρη και Καρυπίδη λόγω Πάλμα: “Είχαν τη διορατικότητα να ξεχωρίσουν το ταλέντο του”

Ο Άρης και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έκλεισαν την πόρτα στον Λουίς Πάλμα για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Όπως κι έγινε! Ο Ονδουριανός εξτρέμ πήρε μεταγραφή για τη Σέλτικ με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις βρίσκοντας και δίχτυα, αλλά και κάνοντας τους Σκωτσέζους να τον αποθεώνουν κάθε στιγμή!

Η ισπανική εφημερίδα Marca ασχολείται εστίασε στον πρώην παίκτη του Άρη στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σέλτικ τόσο για το γκολ που πέτυχε όσο και για τα υπόλοιπα κατορθώματά του, αποθεώνοντας τους κιτρινόμαυρους και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

“Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, πρόεδρος του Άρη, είχε τη διορατικότητα να ξεχωρίσει το ταλέντο του Πάλμα και να ποντάρει στην εξέλιξή του”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω δημοσίευμα στο οποίο μάλιστα σημειώνεται ότι η Λεβάντε είχε εξετάσει την περίπτωσή του αλλά “τον απέρριψε όπως έκαναν όλες οι υπόλοιπες ομάδες”.

Δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, ο Λουίς Πάλμα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο σε όλη την Ευρώπη και οι άνθρωποι της ομάδας τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση για την επιλογή τους αφού δεν στάθηκαν εμπόδιο στο μέλλον του Πάλμα αλλά και βλέπουν έναν παίκτη να εξελίσσεται συνεχώς.

To Top