Αποκάλυπτικό video: Η “κηδεία” στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ

Η Μπαρτσελόνα ετοίμασε σειρά ντοκιμαντέρ για την σεζόν 2018-19 και μεταξύ άλλων υπάρχουν αποκαλυπτικές εικόνες από την… κηδεία που επικρατούσε στα αποδυτήρια μετά την οδυνηρή τεσσάρα στο Άνφιλντ. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μέσα από οκτώ επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών το καθένα, ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα μπορέσει να δει τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα καθ’ όλη την περσινή αγωνιστική περίοδο. Πώς αντιδρούσαν παίκτες όπως ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Πικέ, πώς μιλούσε στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι τηλεοπτικές κάμερες πήραν το “πράσινο φως” για να καταγράψουν την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών των μπλαουγκράνα τόσο με την φανέλα της ομάδας, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό, το οποίο… βάζει το φίλαθλο κοινό στα αποδυτήρια ενός κλαμπ παγκοσμίου βεληνεκούς.

Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά υπάρχουν λήψεις από το τι ακριβώς επικρατούσε στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα μετά το εφιαλτικό βράδυ στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ. Τότε που οι Καταλανοί πήγαν με το 3-0 στη φαρέτρα τους στην Αγγλία, δέχτηκαν τέσσερα γκολ και βρέθηκαν εκτός τελικού του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε το τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει ένα δείγμα από το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ του συλλόγου…

Απολαύστε το:

To Top