Αποκάλυψη: Εμπόδιο οι διακανονισμοί για να πάρει κανονικά δελτία!

Ο Άρης κατάφερε με τις προσπάθειες του κόσμου και της διοικούσας επιτροπής να κάνει κάποια -μέχρι πρόσφατα αυτονόητα- βήματα. Nα εξασφαλίσει, δηλαδή, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να στελεχώσει το ρόστερ, να πάρει άδεια συμμετοχής και να ξεκινήσει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα.

Αυτήν τη στιγμή, όμως, οι κίτρινοι αγωνίζονται με προσωρινά δελτία, ενώ η σχετική προθεσμία λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε πρέπει να έχει βρεθεί ο τρόπος, η λύση, ώστε να αποκτήσει κανονικά δελτία για τους παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή ή έκαναν νέα συμβόλαια από τους “μικρούς”.

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν πήρε κανονικά δελτία η κίτρινη ΠΑΕ, είχε να κάνει με την έλλειψη της εγγυητικής επιστολής, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PRESSARIS το γεγονός αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Το μείζον θέμα, για το οποίο καλούνται να βρουν άμεσα λύση τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ώστε να μπορεί ο σύλλογος να χρησιμοποιήσει κανονικά τις μεταγραφές (και να αποκτήσουν και στη συνέχεια δικαίωμα συμμετοχής) έχει να κάνει με τους διακανονισμούς ορισμένων παικτών, οι οποίοι δεν έχουν επιτευχθεί. Τουλάχιστον γραπτά και με συγκεκριμένη μορφή.

Πρόκειται κυρίως για τους διακανονισμούς με τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Τόχα, αλλά και του Κουλουχέρη.

Όπως είχε ανακοινώσει η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου: «Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012, προθεσμία μέχρι την οποία η ΠΑΕ Άρης υποχρεούται να έχει καταθέσει το απαιτούμενο ελλείπον δικαιολογητικό στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως του δικαιολογητικού τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών».

Με άλλα λόγια το «απαιτούμενο ελλείπον δικαιολογητικό» είναι το έγγραφο των διακανονισμών. Γίνεται αντιληπτό, ότι πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, η οποία θα καθορίσει πολλά σε ότι αφορά την αγωνιστική ύπαρξη της ίδιας ομάδας. Ο Άρης θα πρέπει να κλείσει το θέμα των διακανονισμών άμεσα. Κάτι που γνωρίζουν και προσπαθούν να το πετύχουν αυτό τα μέλη της διοικούσας.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να επισπευστεί το ραντεβού με τους εκπροσώπους των παικτών για να κλείσει θετικά το θέμα και τα… προφορικά γίνουν γραπτά.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ τα προσωρινά δελτία αφορούν τους:

RUBEN MARTIN PULIDO
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΔΑΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΙΩΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

ενώ στη συνέχεια προστέθηκε ο Νούνο Κοέλιο.

To Top