«Αποκάλυψη ο Γιαννιώτας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Βένος για τον Πρόμπιερζ, τον Γιαννιώτα, αλλά και γενικά για τον Άρη μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας τις ευκαιρίες που θα πρέπει να δίνονται στα νέα παιδιά.

«Πάντα σε κάποια παιχνίδια υπάρχουν παράπονα. Δεν νομίζω ότι υπήρξε πρόθεση. Και ο διαιτητής είναι άνθρωπος. Απλά είναι κάποια σφυρίγματα που «χαλούν» το παιχνίδι» υπογράμμισε αρχικά ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη για την διαιτησία του Μήτσιου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Για τον νέο τεχνικό του Άρη είπε: «Συνήθως όταν αλλάζει ο προπονητής αλλάζει και ψυχολογία της ομάδας. Ο Πρόμπιερζ δίνει στους παίκτες ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Δίνει εντολές , είναι ανήσυχος στον πάγκο, το ζει το παιχνίδι. Ο Έλληνας παίκτης το θέλει αυτό. Έχει προοπτικές να κάνει καλή καριέρα στον Άρη».

Για τον νεαρό Γιαννιώτα τόνισε: «Ο Γιάννης Γαννιώτας είναι αποκάλυψη. Κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο καλός. Έχει αγωνιστικό θράσος, που είναι πολύ θετικό για ένα νέο παίκτη. Δείχνει να τα καταφέρνει, έχει τα φόντα για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Έβαλε ένα δύσκολο γκολ και από ότι φαίνεται μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εμείς εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι κάθε χρόνο οι ομάδες θα πρέπει να ανεβάζουν στην πρώτη ομάδα 2-3 νεαρούς και να καθιερώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Oι ομάδες στην προσπάθεια να κάνουν καλό στην ομάδα κάνουν ίσως λάθος επιλογές. Ίσως δεν δίνουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά φοβούμενοι πως δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, Αλλά και ο κόσμος δεν έχει την υπομονή να δει αποτελέσματα στην ομάδα τους σε βάθος χρόνου. Είναι βέβαια λάθος, αλλά είναι μία πραγματικότητα Ο Άρης θα πρέπει να εμπιστευθεί τα νέα παιδιά, που είναι παθιασμένα, έχουν πολλά να δείξουν και να προσφέρουν. Έχουν και ευθύνη θα λέγαμε απέναντι σουτ φίλους τους και τους συγγενείς τους. Είναι ικανοί να αλλάξουν την αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη».

To Top