ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη Τσεσνάουσκις με αφορμή τον Έρικσεν: «Σχεδόν λιποθύμησα σε αγώνα του Άρη, φοβήθηκα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου!»

Το θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν σχολίασε ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε πάθει κάτι παρόμοιο – όχι με την ίδια σοβαρότητα – σε αγώνα των κίτρινων!

Ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του για το Euro 2020 στην ιστοσελίδα Kauno Diena αποκάλυψε το δικό του… επεισόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν φορούσε τη φανέλα του Άρη.

“Το παρακολούθησα με κομμένη την ανάσα αυτό που έγινε με τον Έρικσεν, ειδικά εγώ γιατί βίωσα κάτι παρόμοιο, όταν αγωνιζόμουν στην Ελλάδα για τον Άρη. Σχεδόν λιποθύμησα στο γήπεδο μια φορά! Δεν ξέρω τι το προκάλεσε, αλλά μόλις μπήκα στο γήπεδο, στριφογύριζα και έχανα την αναπνοή μου! Φοβήθηκα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου, ότι δεν θα άντεχε η καρδιά μου! Ευτυχώς ανέκαμψα στο ημίχρονο και δεν είχα άλλο τέτοιο περιστατικό ποτέ στην καριέρα μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Τσεσνάουσκις.

To Top