ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλα ανέφερε στην επιστολή του ο Λάσκαρης κι άλλα (δεν) πράττει

Η οικογένεια Λάσκαρη, δεν πρέπει πλέον να “βγαίνουν” από το κάδρο ούτε ο Μάνος Λάσκαρης, ούτε (ειδικά) η Τζόρτζια Ευσεβίου, κρατάει φυλακισμένο τον Άρη με εμπαιγμό, τζογάρισμα και αναλοκολουθία. Άλλα έγραφε στην επιστολή του ο Λάσκαρης στις 7 Φεβρουαρίου κι άλλα πράττει σήμερα…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Την ημέρα (7/2/18) που έστειλε απαντητική επιστολή στην πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών, που του είχαν καταθέσει πρόταση για μεταβίβαση των μετοχών ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έγραφε: “Γνωρίζω πολύ καλά και αποτελεί παγιωμένη βούλησή μου ο Άρης να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και η πρότασή σας με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Και κατ’εμέ η πρόταση των επιχειρηματιών που αντιπροσωπεύετε αποτελεί τη μόνη βιώσιμη λύση. Και ξέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Γνωρίζω πολύ καλά και συμφωνώ ότι αναλαμβάνω να αποπληρώσω το συνολικό Δημόσιο χρέος, το οποίο βαρύνει εμένα και τον αδελφό μου Μάνο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ περίπου”.

Η μόνη βιώσιμη λύση θα ήταν βέβαια τον Δεκέμβριο όταν τα χρέη ήταν ακόμα σε διαχειρίσιμα επίπεδα, όχι τον Φεβρουάριο που εκτινάχθηκαν πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ και θα ξεπεράσουν τα 4,5 εκατ. ευρώ στο τέλος της φετινής χρήσης (30/6/18) λόγω των αποφάσεων που επιδικάζονται σε παίκτες από τη FIBA και την ΕΕΟΔΑΚ και στη πλειοψηφία τους αφορούν πολλαπλάσια χρήματα από τα δεδουλευμένα!

Ο Νίκος Λάσκαρης καταλήγοντας στην επιστολή του αναφέρει επίσης – σα να επιβεβαιώνει την ανυπαρξία του ή την ανικανότητά του – πως “δεδομένου ότι σε κάθε περίπτωση είμαι και προσωπικά υπεύθυνος έναντι του Δημοσίου για την αποπληρωμή των χρεών, δεσμεύομαι ότι εάν δεν μπορέσω να ανταποκριθώ ολικά ή μερικά στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων μου θα σας μεταβιβάσω παραχρήμα και το υπόλοιπο ποσοστό του 30% του μετοχικού κεφαλαίου”.

Δηλαδή συμφωνούσε να παραχωρήσει άμεσα το 60% και εφόσον δεν πληρώσει (που δεν θα πλήρωνε) το υπόλοιπο 30% των μετοχών της ΚΑΕ. Και από τη στιγμή που με μπροστάρη τον Ερασιτέχνη έλαβε την περασμένη Παρασκευή όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνουν τα πρώτα βήματα για την μεταβίβαση των μετοχών με τους όρους που έχει θέσει ο Άρης, ο Λάσκαρης παραμένει άφαντος, προφανώς γιατί δεν έχει σκοπό να αφήσει την ΚΑΕ. Ούτε αυτός, ούτε η Τζόρτζια Ευσεβίου…

To Top