Αποκάλυψη PRESSARIS: Ο Άρης σφράγισε τις επιταγές του Κόκε!

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Αντώνη Ζαμπέτα στο θέμα του Σέρχιο Κόκε δεν αφήνει περιθώρια για παραφιλολογίες και ψιθύρους στο θέμα του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Η κίτρινη ΠΑΕ συζήτησε το θέμα της επιστροφής του στην ομάδα, έχει επιταγές στα χέρια της, όμως, οι οικονομικές απαιτήσεις του Κόκε ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν να γίνει πράξη η επιστροφή. Με απλά λόγια δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το PRESSARIS σε ότι αφορά το επίμαχο θέμα των επιταγών, η κίτρινη ΠΑΕ σφράγισε τις πρώτες από αυτές τις επιταγές του Ισπανού!

 Ο Ισπανός, όπως είναι γνωστό, δημοσιοποίησε πρόσφατα τη δική του οπτική γωνία στο θέμα των διαπραγματεύσεων του με τον Άρη, επικαλούμενος ένα περισσότερο… συναισθηματικό, παρά ουσιαστικό επιχείρημα, σύμφωνα με το οποίο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν ανταλλάγματα για τον Άρη σ’ αυτή τη μεταγραφική κίνηση, αλλά εγώ θέλησα να βοηθήσω τον σύλλογο προσφέροντας 600.000 ευρώ όταν θα με πλήρωνε το Χιούστον. Τελικά όμως το πέρασμά μου από εκεί κράτησε μόνο ένα μήνα (27 Απριλίου – 29 Μαΐου)… Πώς να πληρώσω αυτά που δεν εισέπραξα; Αυτή είναι η πραγματικότητα…».

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ΠΑΕ Άρης έχει στα χέρια της επιταγές του Σέρχιο Κόκε αξίας 600.000 ευρώ. Αυτό το ξεκαθάρισε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, ο Αντώνης Ζαμπέτας, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Ο ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι επειδή δεν αγωνίστηκε στο Χιούστον δεν οφείλει χρήματα. Λάθος. Ο ίδιος υπέγραψε επιταγές προσωπικές και τα χρήματα τα οφείλει στην ομάδα. Ο ίδιος νομίζει ότι δεν χρωστάει, αλλά είναι δικό του θέμα. Θέλησε να γυρίσει, όμως ούτε εγώ ούτε ο κ. Αθανασιάδης θα χαρίσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό στον Σέρχιο Κόκε και σε κανέναν. Υπάρχουν οι υπογραφές και τα χρήματα οφείλονται στον Άρη».

Από τη στιγμή που υπάρχουν επιταγές του ποδοσφαιριστή στην ΠΑΕ υπάρχει η αυτονόητη υποχρέωση να καλυφθούν. Τι θα γινόταν σε αντίθετη περίπτωση; Θα μπορούσε ο Κόκε ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής να δεχθεί «να μην εισπράξει τις επιταγές του, γιατί η ομάδα δεν εισέπραξε τα χρήματα που υπολόγιζε»;

Από κει και πέρα, οπως, αποκαλύπτει το PRESSARIS, σύμφωνα με πληροφορίες, η κίτρινη ΠΑΕ προχώρησε στο σφράγισμα των πρώτων επιταγών του Σέρχιο Κόκε! Επιταγές, οι οποίες είχαν εκδοθεί από Ισπανική τράπεζα, αφορούσαν ένα μεγάλο μέρος από την οφειλή του Κόκε και όταν οι κίτρινοι διαπίστωσαν στην συνεργαζόμενη ελληνική τράπεζα, ότι δεν είχαν… αντίκρισμα, προχώρησαν στο αυτονόητο, δηλαδή στο σφράγισμά τους!

rayo-vallecano111Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, παρουσιάζονται στον ισολογισμό της ΠΑΕ, αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και δεν μπορούν να… χαριστούν σε κανένα, όσο κι αν αγαπάει την ομάδα, όπως λέει στην περίπτωσή του ο Κόκε.  Πόσω μάλλον στην σημερινή εποχή, κατά την οποία τα οικονομικά προβλήματα έχουν γονατίσει όλον τον ελληνικό λαό.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν επίσης, ότι μια ακόμη επιταγή του Ισπανού λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Αποτελεί άγνωστο, όμως, αν θα έχει κι αυτή την ίδια τύχη…

Την ίδια ώρα, πάντως, η Ράγιο Βαγεκάνο ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Κόκε, ενώ η εφημερίδα “Rayo Herald” σημειώνει ότι: «μέσα στις επόμενες ώρες, ο Κόκε θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει στην Ελλάδα ή στην Κύπρο την καριέρα του».

To Top