Αποκάλυψη PRESSARIS: Ρήτρα-θηλιά 1.000.000 ευρώ εάν κάνει προσφυγή ο Καστίγιο!

ΚΑΣΤΙΓΙΟ-ΠΑΝ1

Το διαζύγιο του Άρη με τον Καστίγιο θεωρείται δεδομένο. Ο Άρης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος (550.000 ευρώ) του συμβολαίου με τον 28χρονο επιθετικό για τον επόμενο χρόνο. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο ομαλός χωρισμός, με τις λιγότερες δυνατές οικονομικές απώλειες για τους κίτρινους.

Όπως είναι γνωστό, η πλευρά Καστίγιο έδωσε διορία μέχρι την Τρίτη προκειμένου να απαντήσει η διοίκηση στην πρόταση που κατέθεσε. Δηλαδή άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 (190.000 ευρώ) και σε έξι δόσεις τα υπόλοιπα χρήματα, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ενός συναινετικού διαζυγίου.

Εφόσον δεν βρεθεί σημείο επαφής, τότε ο δρόμος της προσφυγής είναι… μονόδρομος, όπως διεμήνυσε η πλευρά του Μεξικάνου ποδοσφαιριστή. Αυτό θα σημαίνει αντί για την καταβολή 700.000 ευρώ και τμηματικά, διακανονισμένα, ένα ποσό της τάξης του 1.200.000 ευρώ!

Εδώ υπάρχει, όμως, ένα ακόμη λεπτό σημείο. Βάσει του συμβολαίου που υπέγραψαν Άρης και Καστίγιο υπάρχουν δυο ρήτρες. Η μια σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα, η οποία θα θελήσει να αποκτήσει τον 28χρονο επιθετικό, θα πρέπει να καταβάλει στους κίτρινους 1.500.000 ευρώ.

Η δεύτερη προβλέπει ότι σε περίπτωση προσφυγής, τότε ο Άρης είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει στον παίκτη 1.000.000 ευρώ επιπλέον! Πρόκειται, όπως γίνεται αντιληπτό, για μια ρήτρα… θηλιά, η οποία εφόσον οδηγηθούν εκεί τα πράγματα θα αποτελέσει το πλέον εφιαλτικό σενάριο, βάζοντας τον σύλλογο σε ακόμη ποιο μεγάλες περιπέτειες.

To Top