Αποκάλυψη PRESSARIS: H ΕΠΟ μέσω… Πιλάβιου έστειλε (αρνητικό) μήνυμα για το άρθρο 99

Η ΠΑΕ Άρης πέτυχε την εξασφάλιση της προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών, μέσα από την αίτηση για το άρθρο 99. Όμως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Ειδικά, όσο υπάρχει η ΕΠΟ, η οποία “φρόντισε” να διαμηνύσει μέσω του Σοφοκλή Πιλάβιου, ότι θα βρεθεί “απέναντι” στο δρόμο των κίτρινων!

Η αρχική αίσθηση είναι ότι η ΠΑΕ Άρης έχει για τουλάχιστον δυο μήνες απαλλαγεί από τις απαιτήσεις των πιστωτών της. Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα, το PRESSARIS, η ΕΠΟ μέσω του προέδρου της “φρόντισε” να… υπενθυμίσει τον “ρόλο” της και τις “σχέσεις” που “τρέφει” με τον Άρη. Η ελληνική ομοσπονδία, με άλλα λόγια, έχει… προτρέψει σε ανύποπτο χρόνο τους ανθρώπους των κίτρινων να αφήσουν στην άκρη (!) κάθε ενέργεια για το άρθρο 99, βάζοντας ως απειλή στο τραπέζι, την αστεία, πλέον υπόθεση, περί… αυτοδιοίκητου.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι η ομοσπονδία του Πιλάβιου και του… Γκαγκάτση, (υπαλλήλου του Ζαγοράκη με μισθό 15.000 ευρώ μικτά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε) δεν αναγνωρίζει την απόφαση του δικαστηρίου και υπενθυμίζει το «αυτοδιοίκητο».

Σε αυτήν την περίπτωση, κι εφόσον περάσει η λογική του παραλόγου και των “φίλων”, κανείς δεν  μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ο Άρης θα απαλλαγεί από «αγκάθια» τύπου Κουλουχέρη, Χουάνμα, αλλά και των παικτών (π.χ. Σανκαρέ, Ντίκο, Φατί κ.α.) που κινήθηκαν δικαστικά σε βάρος του Αρη και βρίσκονται στη διαδικασία του διακανονισμού!

Η κίτρινη ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να κινηθεί στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο, και θα έχει επαφές με τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας τόσο την σκληρή πραγματικότητα, όσο και το γεγονός ότι ο Άρης γίνεται η πρώτη ΠΑΕ στην Ελλάδα που μπαίνει σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τα αντανακλαστικά της ομοσπονδίας όλων (;) των Ελλήνων σε αυτό το σαθρό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Όπως περιμένουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, μέσω του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη…

To Top