ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Αποκαλυπτήρια” για τον φετινό Άρη, μετρώντας δυνάμεις κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (PRESSARIS-LIVE, 19:00)

Κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης θα κάνει ο Άρης σήμερα (19:00) τα αποκαλυπτήριά του. Υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει πάνω από όλα μια γιορτή του μπάσκετ στο κατάμεστο Παλέ, αλλά και ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τεχνικός του Άρη είχε τονίσει προχθές μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα ότι δεν υπάρχει πήχης στα φιλικά και όλα γίνονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους και πρωτίστως αφορούν τον ίδιο, τους συνεργάτες και τους παίκτες του.

Σήμερα ωστόσο το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μια ιδιαίτερη σημασία, διότι για πρώτη φορά ο καινούριος Άρης θα αποκαλυφθεί στο κοινό του.

Ύστερα από τρεις βδομάδες προετοιμασίας οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην κορυφαία ομάδα της ηπείρου για το 2016, η οποία μπορεί να έχει απουσίες λόγω τραυματισμών (Χάινς, Φρίλαντ, Φριντζόν) και προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ (Βορόντσεβιτς, Κούλαγκιν), ωστόσο θα παρατάξει στο παρκέ τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό, το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη.

Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Άρη, υπό το βλέμμα χιλιάδων οπαδών του, το οποίο μόνο κέρδη μπορεί να του αποφέρει για την συνέχεια της δουλειάς που θα γίνει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

To Top