ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αποκαλυπτήρια» χωρίς Γιάννη για την Εθνική

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το βράδυ (21:00, ΕΡΤ1) την Ρουμανία, στο πρώτο της φιλικό ενόψει του Eurobasket. Δεν υπολογίζει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κώστας Μίσσας.

Η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για το Eurobasket και το βράδυ της Δευτέρας (7/8, 21:00, ΕΡΤ1) θα παρουσιαστεί στο κοινό της Πάτρας, αντιμετωπίζοντας την Ρουμανία για το Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη της Πελοποννήσου.

Ο Κώστας Μίσσας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και προφυλάσσεται, ώστε να είναι έτοιμος όταν… χρειαστεί.

Έτσι, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής (Σλούκας, Μάντζαρης, Καλάθης, Παππάς, Λαρεντζάκης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Μπουρούσης και Μπόγρης) και έχει την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε όλους, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

 

To Top