ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποκαλυπτική κατάθεση του 19χρονου: “Ο Κλεομένης ξεκίνησε την επίθεση στον 23χρονο, ήξερε ποιον πήγαινε να βρει”

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του εγκλήματος στην Καλαμαριά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Δέσποινας Κρητικού στην ΕΡΤ3 ο 19χρονος στην κατάθεσή του υποστήριξε:

«Ήμουν στο πάρκο στις Συκιές στην οδό Αναξαγόρα 1β, με τον Κλεομένη, τον…. το τρίτο άτομο και τον….

Μας είπε ο Κλεομένης ότι ήθελε να πάει στην Καλαμαριά να τον βρει, έναν Μιχάλη. Ήξερε ποιον πάει να βρει. Δεν ξέρω από που τον ξέρει (…).

Όταν τον είδαμε να παρκάρει, πηγαίνει ο Κλεομένης κατά πάνω του κι εμείς από πίσω του. Του φώναξε ο Κλεομένης «π….α αν ενοχλήσεις τα μικρά ξανά θα σε γ… και εκείνος άρχισε να τρέχει».

Σε αυτό το σημείο από την ΕΡΤ3 ειπώθηκε ότι η αναφορά είχε να κάνει με το ότι ένας ανήλικος φίλος του Κλεομένη δέχθηκε απανωτές ερωτήσεις από τον φερόμενο ως δράστη, για το ποια ομάδα υποστηρίζει κι αν είναι οργανωμένος.

Στη συνέχεια στην απολογία υπογραμμίζονται τα εξής: «Τον φτάνει ο Κλεομένης, και του βάζει τρικλοποδιά. Τον είδα να κάνει μία κίνηση προς τον Κλεομένη και δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Ο Κλεομένης μας είπε να τρέξουμε. Δεν καταλάβαμε ότι τον μαχαίρωσε. Μόλις βγήκαμε στους κάδους στην Αργοναυτών τότε μας φώναξε ο Κλεομένης ότι τον μαχαίρωσε κι έπεσε κάτω».

Στην συνέχεια όπως αναφέρθηκε στο περιφερειακό δελτίο της ΕΡΤ3, στην απολογία του φέρεται να λέει πως επιτέθηκαν στον 23χρονο χωρίς να φέρουν κάποιο αντικείμενο επάνω τους, παρά μόνο με μπουνιές και κλωτσιές. Ότι ο ίδιος φέρεται να είπε ότι μετά το περιστατικό πέταξε στον κάδο τα ρούχα του και πήρε τον τρίτο της παρέας και τον πήγε με το μηχανάκι στα Κάστρα και στη συνέχεια πήγε σπίτι του.

To Top