ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποκαλυπτικός! «Από το 1 έως το 100, θα αλλάξεις ομάδα»; Λουίς Πάλμα: «1000…».

Ο Λουίς Πάλμα φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή στην Ονδούρα κι εκεί του έγινε μία ερώτηση για το μέλλον του. Η απάντηση που έδωσε καταγράφει την παρουσία του εκτός Άρη τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο ίδιος, μιλώντας σε πιο… χαλαρό βέβαια ύφος στο στούντιο όπου φιλοξενήθηκε…

Οι δηλώσεις του έκαναν όπως είναι φυσικό, τον γύρο της… Ονδούρας και φιλοξενήθηκαν από τα μέσα της χώρας, “προαναγγέλοντας” επί της ουσίας ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο επιθετικός του Άρη μίλησε στο Los Hijos de Morazán και η επίμαχη στοχομυθία αναφέρει:

«Από το 1 έως το 100, θα αλλάξεις ομάδα»; Ρωτήθηκε ο Λουίς Πάλμα, ο οποίος απάντησε: «1000».

Ο 23χρονος δεν απάντησε στην ερώτηση για την ομάδα που θα πάει, αλλά επιβεβαίωσε ότι έχει αρκετές προσφορές για να φύγει.

Όσο για τα πρωταθλήματα που του αρέσουν στην Ευρώπη, μάλλον απάντησε αυτά που από τα οποία υπάρχουν προτάσεις. «Μου αρέσουν αυτά στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Πρέμιερ Λιγκ, τη Σκωτία, την Ολλανδία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέραμε στα τελευταία ρεπορτάζ, το όνομα του Λουίς Πάλμα πραμένει στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών σεναρίων, μετά την καλή σεζόν του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Άρη, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική. Πρόκεται για ένα “θερμό μέτωπο”, το οποίο σίγουρα θα περάσει από αρκετά στάδια. Πάντως, όπως προέκυψε από χθες από την κιτρινόμαυρη ομάδα, ανεξάρτητα με το τι γράφουν στη Σκωτία καθημερινά, δεν υπάρχει κάτι τετελεσμένο. Το ενδιαφέρον των σκοτσέζων παραμένει ζεστό αλλά δεν είναι μόνο η Ρειντζερς που τον θέλει.

Από κει και πέρα στη συγκεκριμένη συνέντευξη, έγιναν κι άλλες ερωτήσεις στον Πάλμα.

Αναλυτικότερα:

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην εθνική ομάδα;

«Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα της Ονδούρας».

Ποιος θα κάνει την επιλογή;

«Ο προπονητής είναι το αφεντικό»

Οι αλλαγές του Πάλμα;

«Προσωπικά έχω αλλάξει πολύ ως άνθρωπος προς το καλύτερο. Ως ποδοσφαιριστής έχω αλλάξει πολύ, ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω αυτό που υπάρχει στην Ονδούρα.

Το κίνητρο του Πάλμα;

«Αυτό που με παρακινεί είναι η οικογένειά μου, καθώς και οι άνθρωποι που ήταν πάντα μαζί μου».

Ο ρόλος του πατέρα σου;

«Ο πατέρας μου δεν με άφηνε ποτέ από το χέρι, πάντα με πήγαινε στα χωράφια».

 

To Top