Αποκαλυπτικός Κατσαβάκης: “Τι δουλειά θα κάνουμε, γιατί θέλουμε τη συστράτευση όλων”

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν πετάξει η αποστολή του Άρη για την Ιταλία. Μίλησε για την προετοιμασία, τις μεταγραφές αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυσκολίες. Αναφέρθηκε στη δουλειά που θέλει να γίνει, αλλά και στη σημασία της συστράτευσης σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Αναλυτικά ο Σερραίος προπονητής είπε:

Για την προετοιμασία και τη δουλειά που περιμένει να γίνει με τα νέα παιδιά: «Τα δύσκολα έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Πάμε τώρα να κάνουμε τα φιλικά σε μία χρονική στιγμή που δεν είμαστε έτοιμοι, γιατί χάσαμε δύο  εβδομάδες από το κυρίως πρόγραμμα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα περισσότερα παιδιά δεν είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στο κάλεσμα. Θα γίνουν και κάποιοι πειραματισμοί σε κάποιους ρόλους, κάτι που είναι θετικό και σίγουρα περιμένουμε τη βοήθεια από τα τρία παιδιά που θα καλύψουν τις τρεις θέσεις για να μπορέσουν και αυτά να μπουν σιγά σιγά στο πνεύμα της ομάδας και να μας δώσουν τη βοήθεια που περιμένουμε».

Για τις τρεις μεταγραφιικές κινήσεις για παίκτες άνω των 24 χρόνων είπε: «Είμαστε πολύ κοντά. Εκείνο που προέχει και έχω συζητήσει με τους συνεργάτες στη διοίκηση οι οποίοι μοχθούν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να έρθουν καλά παιδιά, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία να είναι και καλά παιδιά για να στηρίξουν τους μικρούς, που θα είναι ο κύριος κορμός».

Για πιθανές μεταγραφές και άλλων νεαρών: «Ενδεχομένως να πάμε για μία ή δύο περιπτώσεις αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος κυρίως μεσοαμυντικά, γιατί είχε τεράστια κενά εκεί η ομάδα. Ενδεχομένως να κληθούν κάποιοι για τα τελευταία παιχνίδια κα βέβαια συλλέγουμε πληροφορίες για ότι προκύψει, ακόμα και σε ηλικίες κάτω των 20 ετών».

Για τον Ντούσερ: «Είναι από τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι ένας παίκτης μεγάλης εμβέλειας και ενδιαφέρει το σύλλογο”.

Για τη βοήθεια του κόσμου: “Αυτό που θα ήθελα είναι να απευθύνω έκκληση προς τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της διοίκησης, γιατί υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια να καλυφθούν τα οικονομικά κενά, γιατί τα παιδιά μοχθούν και βέβαια στους επιφανείς οικονομικά που θα πρέπει να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Ο σύλλογος έχει ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους και θα πρέπει να συστρατευτούν στην προσπάθεια της διοίκησης».

 

To Top