Χωρίς κατηγορία

Αποκαλυπτικός Ουμπίντες: “Μίλησα με Αρη το καλοκαίρι, ξέρω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή! Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα των κίτρινων”

O Χαβιέρ Ουμπίντες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από το Κλεάνθης Βικελίδης και μίλησε για την σχέση του με τους κίτρινους, αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας.

Τα βασικά σημεία των όσων δήλωσε στον Sentra 103,3:

 

Για τη συνέχεια και το πρόγραμμα του Ατρομήτου:
«Η ομάδα μου θα πρέπει να προσέξει την κόπωση από το ευρωπαϊκό ταξίδι. Στις προπονήσεις είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θέλουμε το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το παιχνίδι αυτό είναι ξεχωριστό για μένα, διότι παίζω ενάντια στην πρώην ομάδα μου. Ευχαριστώ πολύ τον Άρη για όσα μου προσέφερε και στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους φιλάθλους. Όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι αλλού»

Για το πέρασμά του από τον Άρη:
«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από τον Άρη. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με τα χρώματα του Άρη, όπως επίσης και το να παίζω σε ένα τέτοιο ξεχωριστό γήπεδο. Υπήρξαν συζητήσεις με τον κ. Ηλιάδη, προκειμένου να επιστρέψω στον Άρη, όμως οι άνθρωποι του Ατρομήτου με πλησίασαν με μια πολύ σοβαρή πρόταση και με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στην Αθήνα. Ο κ. Ηλιάδης μου ξεκαθάρισε πως η πόρτα του Άρη θα είναι πάντα ανοικτή για μένα, οπότε δεν αποκλείω το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον».

To Top