Αποκαλυπτικός ο Πέτρος Πασσαλής "επιστρέφει" με blog στο PRESSARIS για όλους και για όλα!

Ο Πέτρος Πασσαλής “επιστρέφει” με αποκαλυπτικό του blog στο PRESSARIS και αναφέρεται σε όλους και σε όλα στον Άρη!

“Καλό υπόλοιπο ημέρας όπου και αν βρίσκεστε.

Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω το συγκεκριμένο κείμενο για  όλα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα του ΑΡΗ.

Συνοπτικά από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ διαδραματίστηκαν τα ακόλουθα γεγονότα:

αγωνιστικός υποβιβασμός στην Β΄ Εθνική, διοίκηση Στεφανίδη με δημόσιες δηλώσεις και προγραμματισμός για Β΄Εθνική, έπειτα από 75(!) ημέρες παραδοχή της διοίκησης Στεφανίδη πως δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να παρουσιάσει ο ΑΡΗΣ μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα, απόφαση των μεγαλομετόχων(Α.Σ. ΑΡΗΣ-Κ.Μ.Α) για εκκαθάριση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και συμμετοχή στην Γ΄Εθνική, παραίτηση της διοίκησης Στεφανίδη και προσφυγή από την πλευρά Σκόρδα στο ειρηνοδικείο για διορισμό προσωρινής διοίκησης, απόφαση ειρηνοδικείου για διορισμό διοίκησης Σκόρδα, αίτηση ανάκλησης από τους μεγαλομετόχους της Π.Α.Ε., ανάκληση της απόφασης και διορισμός της διοίκησης που είχαν υποδείξει οι μεγαλομέτοχοι, απόφαση του Α.Σ. να παραδώσει την ποδοσφαιρική ομάδα στην πλευρά Γαλανού που ήταν και ο μοναδικός που προσπαθούσε να ασχοληθεί με την ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Λογικά λες πως το μακρύ καλοκαίρι του ΑΡΗ έφτασε στο τέλος του και περιμένεις να παρακολουθήσεις τις κινήσεις που θα γίνουν για να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Αντίθετα από αυτό και ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου ο Α.Σ.ΑΡΗΣ με απόφαση του αναφέρει πως η πλευρά Γαλανού θα είναι υπεύθυνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα στις 10 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του Α.Σ. συζητάει με ενδιαφερόμενο από την Ισπανία για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μέσα σε δύο ημέρες με μία πολύ απλή κίνηση αίρεται η εμπιστοσύνη από την πλευρά του προέδρου του Α.Σ.ΑΡΗΣ προς τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν δύο ημέρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας Γαλανού-Α.Σ.ΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Α.Σ. επιλέγει να συναντηθεί με ενδιαφερόμενο για την ποδοσφαιρική ομάδα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

Το πρώτο είναι ότι ο πρόεδρος και γενικότερα το Δ.Σ. του συλλόγου δεν έχουν πειστεί για την δυνατότητα του κυρίου Γαλανού να φέρει σε πέρας την αποστολή που έχει αναλάβει. Το δεύτερο ότι έχουν πειστεί από την έρευνα που έχουν κάνει και όχι από αυτά που τους έχουν μεταφέρει οι μεσάζοντες ότι η πλευρά του Ισπανού επενδυτή μπορεί και θέλει να επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Το παρελθόν του στην Μπέτις όπως και η πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια του να αναμιχτεί στα κοινά της ΑΕΛ σίγουρα κάτι δείχνουν.

Ο ΑΡΗΣ μπαίνοντας στην αφετηρία του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής δεν αποτελεί το απόλυτο φαβορί όπως και θα έπρεπε λόγω του ονόματος και της δυναμικής του συλλόγου.

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ομάδες άκρως ανταγωνιστικές. Ο κύριος Καλαιτζίδης αρκετά νωρίς απομάκρυνε ποδοσφαιριστές που στην Γ΄Εθνική θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις και η πλευρά του κυρίου Γαλανού δεν έχει καταφέρει, στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος, να κάνει τις μεταγραφές που απαιτούνται.

Ο ΑΡΗΣ ξεκινάει την ποδοσφαιρική χρονιά κάνοντας κάτι που δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά. Έχοντας δώσει μόνο ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας υπάρχει έλλειψη αγώνων η οποία από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσουν  να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η Γ΄ Εθνική δυστυχώς αποτελεί πραγματικότητα αλλά θα πρέπει να αποτελέσει και σύντομα παρελθόν.

Απαιτείται ενότητα όχι επιπόλαιες κινήσεις και συναντήσεις από την πλευρά των διοικούντων ,προγραμματισμός και σωστό αγωνιστικό πλάνο από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος.

Καλή ποδοσφαιρική περίοδο.

To Top