ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποκαλυπτικός Πάρντιου: “Υπολογίζω όσο έχω τον Μαντσίνι, ποιοτικός Καμαρά, έτοιμος ο Νταρίντα”

Δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης από τον Άλαν Πάρντιου. Ο βρετανός τεχνικός των κιτρινόμαυρων μίλησε για τις περιπτώσεις Μαντσίνι, Νταρίντα αλλά και του Καμαρά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και σε όλο τον κιτρινόμαυρο κόσμο.

Για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, είπε: “Ο Μαντσίνι προπονείται κανονικά με την ομάδα, δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει . Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει . Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω και θα δούμε τι θα γίνει”.

Σχετικά με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τον Άρη τόνισε: “Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή . Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα”.

Αναφορικά με την υπόθεση του Καμαρά, σχολίασε: “Είχα πει στον πρόεδρο όταν τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή . Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον .

Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ . Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα κι μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα . Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε .

Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις άλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θέλεις”.

Οι ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων: “Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος . Εύχομαι υγεία και χαρές σε όλους .
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα και του περιμένω κοντά μας και στον δεύτερο γύρο” .

To Top