Αποκαλυπτικός Στέλιος Μανωλάς στο PRESSARIS: “Τιμή η πρόταση του Άρη. Έχω αγαπήσει τον Άρη λόγω Γκάλη…”

Η παρουσία των ανθρώπων του Άρη στην Αθήνα έδωσε την ευκαιρία για μία συνάντηση με τον πατέρα του Κώστα Μανωλά, Στέλιο, στον οποίο έγινε ασφυκτικό “πρέσινγκ”, ώστε ο γιος του να αποδεχτεί την πρόταση των κίτρινων.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με την μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που επιβεβαίωσε την συνάντηση που είχε με τον πολύ καλό του φίλο, Ντίνο Κούη, δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόταση που είχε ο υιός του από τους “κίτρινους”  και δεν δίστασε να φανερώσει τον λόγο για τον οποίο έχει… αγαπήσει τον Άρη!

Για το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπο του Κώστα Μανωλά, τόνισε: “Ναι, είχαμε μία συζήτηση. Αυτή την στιγμή είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει ο Κώστας μόνος του. Δεν θέλω να τον επηρεάσω. Είχε μια πολύ καλή χρονιά στα Χανιά απ΄όπου και είναι ικανοποιημένος. Θέλησε να φύγει για να κάνει το παραπάω βήμα στην καριέρα του. Η πρόταση του Άρη είναι πέρα ως πέρα τιμητική και για μένα αλλά και για τον Κώστα. Άνθρωποι σαν τον Ντίνο τον Κούη χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Είναι μεγάλη τιμή για τον Άρη που επέστρεψε στον σύλλογο”.

Για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Κώστας Μανωλάς, είπε: “Ο Κώστας μέσω εμένα αγάπησε την ΑΕΚ. Είναι λογικό να θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει γιατί ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της. Υπήρξε μια επαφή αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι άξιο συζήτησης. Απο εκεί και πέρα η προοπτική του Άρη είναι εξαιρετική αλλά και πάλι είναι απόφαση δική του, το αν θα παραμείνει στη Β΄Εθνική μία ακόμα χρονιά η θα επιχειρήσει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ”.

Ερωτώμενος για το αν έχει επίγνωση της κατάστασης του Άρη αυτή τη περίοδο, απάντησε: “Οικονομικά ξέρω ότι είναι δύσκολα. Και ποιος δεν είναι. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι στον σύλλογο που με κάνουν αισιόδοξο ότι ο Άρης θα βρεί τον δρόμο του. Για τον Άρη αλλά και την ΑΕΚ η φετινή χρονιά είναι απλά μια κακή παρένθεση. Είναι και οι δύο περαστικοί από τη Φούτμπολ Λιγκ. Με προπονητή τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που τον θεωρώ ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς αυτή τη στιγμή στη χώρα αλλά και τον Ντίνο Κούη πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να βρει τον δρόμο του”.

Ολοκληρώνοντας, ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε με σχετική άνεση: “Εχω αγαπήσει κι εγώ τον Άρη. Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης με έκανε να αγαπήσω τον σύλλογο που λέγεται Άρης. Πέρα του ότι έχω πολύ καλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να αγωνίστηκα σε μία μόνο ομάδα (ΑΕΚ) στην καριέρα μου, αλλά έχω αγαπήσει τον Άρη για όλα όσα έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό”.

To Top