Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: “Σταύρο βγες μπροστά”! Κεντρικό πρόσωπο στη συνάντηση ο Λαμπριάκος

Κεντρικό πρόσωπο στη συνάντηση της Δευτέρας ήταν κατά γενική ομολογία ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο βετεράνος του Άρη επιλέχθηκε -όπως αποκάλυψε το PRESSARIS- να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή που διαμορφώνεται για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Ο Άρης έχει την ανάγκη από πρόσωπα που συσπειρώνουν τον κόσμο και στο πλαίσιο αυτό επιλέχθηκε ένας άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ενότητα με την φυσική του παρουσία. Όπως σας αποκάλυψε πριν μερικές μέρες το PRESSARIS έγινε κρούση στον Σταύρο Λαμπριάκο. Η επιβεβαίωση ήρθε άμεσα…

Ο 37χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής, πια, ήταν παρών στη συνάντηση της Δευτέρας, συμμετέχοντας στις ζυμώσεις για την… απόδραση από το αδιέξοδο. Το πλάνο που διαμορφώνεται θέλει τον πρώην επιθετικό των κίτρινων να μπαίνει μπροστά στις εξελίξεις, αναλαμβάνοντας κυρίως το κομμάτι των επαφών με τους ποδοσφαιριστές. Του ζητήθηκε να “βγει μπροστά”…

Θα είναι αυτός δηλαδή που θα διαπραγματευθεί με τους παίκτες για τα χρήματα που τους οφείλονται και θα κληθεί να έρθει σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να τους καθησυχάσει και ταυτόχρονα να τους ενημερώσει για τη νέα προσπάθεια.

Αυτό του ζητήθηκε στην παρούσα φάση. Μια αποστολή κρίσιμη, όσο και δύσκολη.

Η διαδικασία αυτή σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Λαμπριάκου συναντά εμπόδια, καθώς υπάρχει μεν διάθεση για ενεργή εμπλοκή από τον Σταύρο, αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις που τέθηκαν στο τραπέζι από την πλευρά του.

Η σημαντικότερη είναι να βρεθεί ένα αρχικό ποσό για να μπορέσει να μπει σε διαπραγμάτευση με τους παίκτες, όπως επίσης και η δέσμευση από την πλευρά των παραγόντων για τήρηση των υποχρεώσεων που θα αναλάβουν.

Με άλλα λόγια, ο Σταύρος Λαμπριάκος φέρεται πρόθυμος να εμπλακεί ενεργά, θέλει όμως να εξασφαλίσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εντός και εκτός συλλόγου.

«Πρέπει όταν θα μιλήσουμε με τους παίκτες να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας. Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν πολλά. Δεν θέλουν λόγια, αλλά πράξεις…» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Και κάτι ακόμη… Εντύπωση προκάλεσε η συναισθηματική φόρτιση στην οποία ήταν ο Λαμπριάκος, χαρακτηριστικό της μεγάλης επιθυμίας να βοηθήσει, αλλά και των μεγάλων ανοιχτών προβλημάτων που υπάρχουν.

To Top