ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η γονατιά του Πελεκάνου δεν είναι φάουλ; (video)

Ο Άρης έχει 48 ώρες για να υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε για παράβαση κανονισμών και αλλοίωση αποτελέσματος από τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχασε στο… ριπλέι, με διαιτητικά λάθη. Θα την υποστηρίξει κατά πάσα πιθανότητα γιατί υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος! Το PRESSARIS σας παρουσιάζει σε ένα βίντεο ντοκουμέντο την τελευταία φάση και το φάουλ που κάνει με το γόνατο ο Πελεκάνος πάνω στον Τζέιμς!

Όποιος παρατηρήσει προσεκτικά την φάση, είναι σε αργή κίνηση, θα διαπιστώσει πολύ εύκολα πώς κάνει φάουλ ο Μιχάλης Πελεκάνος πάνω στον Ντομινίκ Τζέιμς με το αριστερό γόνατο… Είναι παράβαση κανονισμών, γιατί δεν σφυρίχτηκε ποτέ φάουλ, είναι δύο βολές για τον Άρη και άρα αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Γίνεται κι άλλο φάουλ μετά στον Αμερικανό πλέι μέικερ του Άρη, που επίσης δεν… είδαν οι Χριστοδούλου και Ψαριανός που είναι μπροστά στη φάση!

Άραγε θα το δουν αυτό οι κύριοι της ΚΕΔ; Αλλά και να το δουν θα τι αποφασίσουν; Την τιμωρία των διαιτητών; Αυτό δεν θα πάρει πίσω την ήττα του Άρη που αποδεικνύεται πως είναι άδικη… Γι’ αυτό και θα υποστηριχτεί – κατά πάσα πιθανότητα – μέχρι τέλους. Είναι απόφαση που κρίνει αποτέλεσμα, δεν είναι μια απλή φάση στη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι η τελευταία φάση και κρίνεται ο νικητής. Και κρίθηκε με άδικο τρόπο…

Δείτε σε αργή κίνηση την τελευταία φάση του αγώνα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

{youtube}iWMTyYwq4hM|640|360|1{/youtube}

To Top