Αποκαλύφθηκαν οι λόγοι αποχώρησης του Νεϊμάρ από την Παρί: Το μεθύσι στην προπόνηση, το επεισόδιο με συμπαίκτη του και ο Εμπαπέ

Η «L’Equipe» αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο Νεϊμάρ οδηγήθηκε στην έξοδο από την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά από έξι χρόνια με τους Παριζιάνουν, Νεϊμάρ έβαλε τέλος στον χρόνο του στο «Παρκ Ντε Πρενς» το περασμένο καλοκαίρι, αφού εξασφάλισε μια κερδοφόρα μεταγραφή στη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ένα νέο ρεπορτάζ από την «L’Equipe» αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους τα πράγματα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά για τον 32χρονο αστέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξαν αρκετά ανησυχητικά περιστατικά που οδήγησαν στην τελική αποχώρηση του Νεϊμάρ από τον σύλλογο. Πρώην παίκτες και μέλη του επιτελείου της Παρί, μίλησαν στο γαλλικό Μέσο και ισχυρίστηκαν ότι «εμφανιζόταν μερικές φορές μεθυσμένος στην προπόνηση στο τέλος της περιπέτειάς του».

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ένα περιστατικό στην προπόνηση όταν ο Νεϊμάρ υποτίθεται ότι συγκρούστηκε με έναν από τους βοηθούς προπονητές, κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριστόφ Γκαλτιέ στο κλαμπ. Λίγο μετά, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Νεϊμάρ επιτέθηκε στον νεαρό παίκτη της ομάδας, τον Ισμαέλ Γκάρμπι πριν τον χτυπήσει με το κεφάλι, σύμφωνα με μάρτυρα.

«Ο Νεϊμάρ τον έπιασε και του έδωσε μια μπουνιά και ένα χτύπημα στο κεφάλι ενώ ήταν στο έδαφος. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το δημοσίευμα υποστήριξε επίσης ότι ο Νεϊμάρ ήταν στο επίκεντρο μιας σύγκρουσης στο προπονητικό γήπεδο μεταξύ των Λιονέλ Μέσι, Ασράφ Χακίμι και Σέρχιο Ράμος.

Η πηγή είπε στην «L’Equipe» ότι ο Μέσι και ο Χακίμι συγκρούστηκαν, πριν ο Βραζιλιάνος σηκωθεί για να παρέμβει και να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Λέγεται επίσης, ότι ο Ράμος εκτονώθηκε γρήγορα και είπε στον Νεϊμάρ, «Αν σηκωθείς, είμαι εγώ που θα έρθω από πάνω σου».

Η πηγή συνέχισε περιγράφοντας πώς η σχέση του Νεϊμάρ με τον Κιλιάν Εμπαπέ – η οποία είχε σκοπό να εκτοξεύσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην ευρωπαϊκή δόξα – τελικά επιδεινώθηκε.

«Στην αρχή, ο Κιλιάν συμπαθούσε τον Νεϊμάρ, αλλά, αφού δούλευε μαζί του σε καθημερινή βάση, έχασε τον σεβασμό που του έτρεφε», επιβεβαίωσε ένας υπάλληλος της Παρί. «Αντίθετα, ο Νεϊμάρ και ο [Λιονέλ] Μέσι αναστατώθηκαν όταν είδαν ότι ο σύλλογος είχε δώσει τα κλειδιά του φορτηγού στον Κιλιάν. Ο Μέσι, παρόλο που ήταν εσωστρεφής, σε χαιρετούσε. Ο Νεϊμάρ όχι. Αυτός, είχες την εντύπωση ότι δεν σε σεβόταν. Αρνήθηκε κάθε επαφή. Είναι κρίμα γιατί, προσωπικά, φαίνεται καλός και γενναιόδωρος. Ποτέ δεν τον βρήκα ευχάριστο χαρακτήρα. Παρόλο που καταλάβαινε γαλλικά, δεν έκανε τον κόπο να τα μιλήσει».

To Top