Αποκαλύψεις Κοέλιο για Άρη, κρίση στην Ελλάδα και Μπενφίκα!

Την ευχαρίστησή του που ήρθε στον Άρη και την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο τον συμπεριφέρθηκαν στην Μπενφίκα εξέφρασε με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο ο Νούνο Κοέλιο.

Πέρσι ο 25χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την Μπενφίκα. Δεν έπαιξε ποτέ. “Θα ήθελα να μου είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά και δεν εννοώ τους διοικούντες. Εγώ ήθελα να παίζω. Είναι ξεκαθάρο ότι θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες για να δείξω τι μπορώ να κάνω”, είπε αρχικά ο Νούνο Κοέλιο στο “maisfutebol”, προσθέτοντας πως “ήταν στα πλάνα μου να έχω ανοικτές πόρτες και αγορές… Θέλω να παίξω και να ανακαλύψω άλλα πρωταθλήματα”.

Ο Κοέλιο μίλησε για τις πρώτες του μέρες στον Άρη “μια ομάδα που επενδύει σε νέους Έλληνες παίκτες”, όπως αναφέρει το σάιτ. “Έχω κάνει μία προπόνηση μέχρι σήμερα, αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς φιλάθλους. Θα είναι μια εμπειρία για μένα στο εξωτερικό”, επεσήμανε ο Πορτογάλος μέσος, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με έναν εκ των εκπροσώπων του, τον Πέδρο Φαουστίνο.

Ο Κοέλιο ρωτήθηκε φυσικά και για την κρίση στην Ελλάδα. “Δεν βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα στην Πορτογαλία. Είμαι βέβαια μόλις μια βδομάδα εδώ και η κρίση είναι παγκόσμια, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρη…”, υποστήριξε για να καταλήξει: “Όπως και να έχει εγώ θέλω να παίξω, να γίνω ένα με την ομάδα και θα δούμε πως θα πάει”.

 

To Top