ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποκαλύψεις στην Αργεντινή για Ιτούρμπε: “Το απωθημένο της Ρίβερ Πλέιτ, η απόρριψη των πετροδολαρίων και ο Άρης”!

Ο Χουάν Ιτούρμπε οδεύει για τον Άρη και ήδη αποτελεί θέμα στον διεθνή Τύπο. Αποκαλύψεις στην Αργεντινή για Ιτούρμπε.

Όπως αναφέρει η La pagina millonaria: “Σε κάθε αγορά που περνά  οι προσφορές των παικτών που φτάνουν τόσο στον Γκαλάρντο όσο και στο προπονητικό του προσωπικό και τους προπονητές είναι αμέτρητες. Γνωρίζοντας το κύρος που μπορεί να δώσει η Ρίβερ Πλέιτ, οι εκπρόσωποι και οι ίδιοι οι παίκτες αναζητούν με κάθε δυνατό τρόπο την πιθανότητα τουλάχιστον ο προπονητής των “εκατομμυριούχων” να τους παρακολουθεί. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν εκείνη του Χουάν Ιτούρπε”.

Στην συνέχεια αναφέρει: “Αφού τερμάτισε τη σχέση του με την Πούμας του Μεξικού, εκ των προτέρων, ο Ιτούρμπε προσφέρθηκε από τον εκπρόσωπό του στην Ρίβερ και ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει έναν δεύτερο κύκλο… ‘Το να παίζεις στην Ρίβερ είναι υπέροχο , είναι σαν να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα,  θα ήθελα πολύ να μείνω λίγα ακόμη χρόνια και να με καθοδηγεί ο Γκαλάρντο’ δήλωσε πριν από λίγο, καθιστώντας σαφές την επιθυμία του να επιστρέψει. Αλλά ήταν όλα μια ευχή. Ο Γκαλάρντο δεν έψαχνε παίκτες στη θέση του και αρνήθηκε”.

Καταλήγοντας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρει: “Ο Ιτούρμπε έπαιξε στην Ρίβερ για μόλις έξι μήνες, στο πρώτο μέρος του 2013 και το υπόλοιπό του ήταν 17 παιχνίδια, 3 γκολ και 2 ασίστ. Αφού απέρριψε μια μεγάλη προσφορά από το αραβικό ποδόσφαιρο, έδωσε προτεραιότητα στην επιστροφή στην Ευρώπη (μετά από Ρόμα, Πόρτο και Τορίνο) συμφώνησε σε όλα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη, μια ομάδα που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Τις επόμενες ώρες, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην ευρωπαϊκή χώρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια και να ενταχθεί στους νέους συμπαίκτες του”.

To Top