Αποκλείστηκαν Τσιτσιπάς και Μαού στο διπλό

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικολά Μαού δεν κατάφεραν να λυγίσουν τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης στα προημιτελικά της Βαρκελώνης.

Το ελληνογαλλικό δίδυμο ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 10-7 από τους περσινούς νικητές και Νο.1 στον κόσμο Γουέσλι Κούλχοφ/Νιλ Σκάπσκι και έτσι ο Τσιτσιπάς δεν θα έχει διπλή αποστολή αύριο!

Κούλχοφ/Σκάπσκι σέρβιραν εξαιρετικά στο πρώτο σετ και με το μπρέικ που σημείωσαν στο σερβίς του Μαού στο 1-1, πήραν το καθοριστικό προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκαν να «γράψουν» το 1-0.

Τσιτσιπάς και Μαού, ωστόσο, αντέδρασαν, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο και «έσπασαν» τους αντιπάλους τους στο όγδοο γκέιμ, για να φέρουν στη συνέχεια το ματς στα ίσα.

Στο σούπερ τάι μπρέικ που ακολούθησε, Στεφ και Μαού επέστρεψαν δύο φορές από μίνι μπρέικ, όμως ο Σκάπσκι έβγαλε επιστροφή winner στο 7-6 και αυτή ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους περσινούς φιναλίστ του US Open. Θα παίξουν για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στον τελικό με τους επίσης σπεσιαλίστες του διπλού Μποπάνα/’Εμπντεν.

Ο Στέφανος, πάντως, παραμένει στη Βαρκελώνη και αύριο (22/4, 14.30) θα αναμετρηθεί με τον Λορέντζο Μουζέτι στα ημιτελικά του μονού.

To Top