ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με… ροτέισον η Λαμία αποκλείστηκε από το κύπελλο, το εισιτήριο στον Ατρόμητο

Αποκλείστηκε η Λαμία, πέρασε ο Ατρόμητος στο κύπελλο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Ολυμπιακός.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τη Λαμία στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Ολυμπιακού και Άρη που ήρθαν 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Κλ. Βικελίδης».

MVP της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη ήταν ξεκάθαρα ο Ντάουντα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (18’, 44’) των γηπεδούχων και θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα και είχε συνολικά τέσσερα στις δύο αναμετρήσεις.

Δοκάρι είχαν στο 71’ οι φιλοξενούμενοι που θα βρεθούν την Κυριακή στον δρόμο του Άρη με την κεφαλιά του Τσούκαλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Τεννές έκανε με ευρύ ροτέισον έδειξε ότι στόχος της ομάδας του είναι η Φούτμπολ λιγκ και όχι η διάκριση στο Κύπελλο.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Μπρίτο (Λημνιός 81′), Ούμπιδες (Βασιλείου 72′), Πλατέλλας (Κυριακίδης 60′), Τόνσο, Ντάουντα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Αυγενικού, Βαλιός, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Ποζατζίδης (Τζόκιτς 61′), Παπαργυρίου (Καραγιάννης 46′), Ματσούκας, Τσούκαλος, Φερφελής (Βάντερσον 46′).

To Top