Αποκλεισμός για Τσιτσιπά και στο διπλό στο Miami Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μiami Open, καθώς μετά το μονό, αποκλείστηκε και στο διπλό.

Ο Τσιτσιπάς με συμπαίκτη τον Θανάση Κοκκινάκη ηττήθηκαν από τους Ρατζέβ Ραμ (ΗΠΑ) και Τζόε Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) με 7-5, 7-6(4) σε αγώνα για τη φάση των «16».

Οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης προηγήθηκαν 1-0, όμως δέχθηκαν break στο 3ο game, με τους αντιπάλους τους να ξεφεύγουν με 3-1 και έφθασαν στο 4-2. Όμως μείωσαν σε 4-3 και με love game πέτυχαν break για να ισοφαρίσουν σε 4-4. Όμως οι Ραμ/Σάλσμπουρι με το δεύτερο break προηγήθηκαν 6-5 και με love game κατέκτησαν το 1ο σετ με 7-5 σε 44 λεπτά.

Με τις ομάδες να διατηρούν το σερβίς τους το 2ο σετ έφθασε στο 3-3. Στο 7ο game με τρεις άσους από τον Κοκκινάκη, ήρθε το love game για το 4-3.

Στο 9ο game και με τον Τσιτσιπά στο σερβίς έγινε το 5-4 και με νέο love game στο σερβίς του Κοκκινάκη, το 6-5, με το σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι Ραμ/Σάλσμπουρι πέτυχαν mini break και μάλιστα διπλό, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν με 6-3, έχοντας τρία match points και στο 2ο πήραν την έξτρα διαδικασία με 7-4, το σετ με 7-6(4) και το παιχνίδι σε μία ώρα και 40 λεπτά.

To Top