Αποκλεισμός με καταγγελίες από την ΑΕΚ στο Ισραήλ (91-51) από τη Χάποελ (video)

Παραδόθηκε πριν καν μπει στο παρκέ η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 91-51 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League. Συνθήκες… ζούγκλας από τους Ισραηλινούς που από τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο των κιτρινόμαυρων μέχρι και τη διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα τους να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Ο μόνος που διασώθηκε από την ΑΕΚ ήταν ο Λεμάρ που σημείωσε 21 πόντους.

Πέρα από τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα, οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν πως ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.

Από την ΑΕΚ αναφέρεται πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν επιθέσεις στον πάγκο, με… εξαφανισμένους τους άνδρες ασφαλείας, οπαδούς να επιτίθενται στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του ματς και να πέφτουν βροχή αντικείμενα. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια από τα τάιμ άουτ της ΑΕΚ έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να μείνει η ομάδα στον πάγκο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αναφέρει όλα τα γεγονότα στην FIBA και δίχως να αναζητούν δικαιολογίες για τη βαριά ήττα (91-51) θεωρούν πως δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να παιχτεί ένας… κανονικός αγώνας μπάσκετ, ούτε τα μέτρα ασφαλείας για τα οποία την είχαν διαβεβαιώσει.

Τα δεκάλεπτα: 18-7, 43-22, 59-36, 91-51.

To Top