ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός ντροπή! Εμφάνιση ξεφτίλα, “μαύρη σελίδα”! Αυτό δεν είναι Άρης, ήττα (3-2) και “αντίο” στο Κύπελλο!

Ένας Άρης που ντρόπιασε την ιστορία και τον κόσμο του, γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των “κιτρινόμαυρων”, που παρότι μείωσαν σε 3-2 δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ισοφάριση που θα έδινε την πρόκριση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ο Σάββας Παντελίδης από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα αγωνιζόταν για το πρωτάθλημα την Κυριακή επέλεξε να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Βέλεθ. Στο τέρμα ο Καντιμοίρης (πρώτο επίσημο ματς για φέτος), με τους Τζανακάκη, Μενέντεθ στα άκρα και τους Μάβραϊ-Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, Μπάσα και Ματίγια, με τον Μαρτίνες βασικό αντί του Ματέο Γκαρσία, τον Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές και τον Γκάμα στην άλλη πτέρυγα.

ΑΠΛΑ… ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του αγώνα ανήκε στον Εργοτέλη, που πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό θέλησε να αιφνιδιάσει από τα δεξιά, με μία επικίνδυνη σέντρα. Η “απάντηση” του Άρη, ήταν μία κεφαλιά του Μάβραϊ που πέρασε άουτ στο 2΄. Το νωθρό ξεκίνημα του Άρη επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του Καντιμοίρη, όμως ο Άρης στο 17΄είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, με ένα εξαιρετικό σουτ του Μπάσα να αναγκάζει τον γκολκίπερ του Εργοτέλη να απομακρύνει σε κόρνερ. Μετά το 2ολεπτο ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε πιο ψηλά τον Εργοτέλη, που αναγκαστικά γύρισε μαζικά στην άμυνα και έψαχνε μόνο τις αντεπιθέσεις. Στο 22΄ο Μαρτίνες ανάγκασε τον Κατσιμήτρο, σε νέα επέμβασε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.

Ο Βέλεθ αποχώρησε τραυματίας στο 41΄, τη στιγμή που ήταν ο καλύτερος του Άρη αμυντικά, με τους γηπεδούχους να πιάνουν στον ύπνο την άμυνα του Άρη και στο 44΄να παίρνουν το προβάδισμα. Ο Μπουρσέλης έκανε το 1-0, τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ούτε Δεληζήσης-Μενέντεθ ή ο Καντιμοίρης που έπιασε το πρώτο σουτ, αλλά όχι το δεύτερο.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!

Ο Ματέο μπήκε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, προκειμένου να γίνει πιο απειλητικός επιθετικά ο Άρης. Αντιθέτως, η άμυνα του Άρη ήταν για μία ακόμα φορά τραγική καθώς στο 50΄ο Εργοτέλης έφτασε στο 2-0 με τον Ιατρούδη να πλασάσει αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας των “κιτρινόμαυρων” τον Καντιμοίρη. Και σαν να μην έφτανε αυτο, στο 53΄ ο Εργοτέλης έφτασε και σε τρίτο γκολ, με μία μέρα ντροπής για τον Άρη! Ο Έφορντ έφυγε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη, μετά από λάθος συνεννόηση των Μάβραϊ και Καντιμοίρη, με τον παίκτη του Εργοτέλη, να πετυχαίνει το 3-0!

ΜΕΙΩΣΕ Ο ΝΤΙΓΚΙΝΙ, ΑΛΛΑ…

Στο 57΄με καλή προσπάθεια του Ντιγκινί, ο Άρης πέτυχε την μείωση του σκορ, καθώς ο Γάλλος μπήκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ, πέτυχε το 1-3. Ο Γάλλος ήταν ο μόνος που πάλευε στο ματς και στο 74΄ήταν αυτός που ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισε ο Γιουνές σε χέρι του Κοζορώνη μέσα στην μικρή περιοχή, το οποίο σωστά υπέδειξε ο Σέζος. Έστειλε τη  μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 3-2. Στο 88΄ο Κατσιμήτρος με διπλή επέμβαση πάνω στην γραμμή απομακρύνει το πλασέ του Ντιγκινί στην μεγάλη στιγμή του Άρη να φτάσει στην ισοφάριση της πρόκρισης.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη πίεσαν όσο μπορούσαν στο τέλος, όμως δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, γράφοντας το όνομά τους σε μία “μαύρη σελίδα” για τον σύλλογο…

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (83΄Μαζουλουξής), Έφορντ, Κατσούρι (46΄Μπουτσάκης)

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (54΄Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46΄Ματέο), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (41΄λ.τρ. Δεληζήσης), Μάβραϊ.

 

 

 

To Top