Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του US Open για τον Τσιτσιπά

Βόμβα στην πρεμιέρα του US Open.

Το εμπόδιο του Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν δεν μπόρεσε να υπερπηδήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο US Open και αποκλείστηκε πρόωρα από το φημισμένο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Ο 26χρονος Κολομβιανός, ο οποίος πήρε το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών, απέναντι στον Ελληνα πρωταθλητή πραγματοποίησε ονειρεμένο ντεμπούτο στο αμερικανικό Open, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά και παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 6-0, 6-1, 3-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς παρουσίασε πολύ άσχημο πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ κερδίζοντας ένα μόλις γκέιμ (!), ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 57 αβίαστα λάθη σε μια από τις πιο κακές εμφανίσεις στην καριέρα του.

Από τη μεριά του ο Γκαλάν, ο οποίος σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, τελείωσε το ματς με 41 winners και 36 αβίαστα λάθη, αλλά και 7/18 break-points, φτάνοντας στη μεγάλη αυτή πρόκριση μετά από 9 match-points!

Να σημειωθεί πως ο Ελληνας τενίστας από τα μέσα του 2ου σετ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί αγκώνα, όπου είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο δεχόμενος τις ιατρικές περιποιήσεις από τον γιατρό του γηπέδου χωρίς ωστόσο να ζητήσει ιατρικό τάιμ-άουτ.

To Top