ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ταπούτος: “Το παιδί μου έχει αλλάξει τη ζωή!” (photogallery)

Η ζωή του Χρήστου Ταπούτου άλλαξε στις 31 Οκτωβρίου. Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η σύζυγος του Αναστασία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εκείνη την μέρα “χτύπησε” στο δεξί του χέρι ένα τατουάζ με το όνομα Μαρίλια, το οποίο θα δοθεί στην κορούλα του. Το όνομα της όμως βρίσκεται και στα κιτρινόμαυρα παπούτσια του. Ο Ταπούτος μίλησε στο «PRESSARIS» για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη επί της Καβάλας αλλά και στον αγώνα που έρχεται με τη Νίμπουρκ ενώ προσπάθησε να δώσει εξήγηση για τη μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο Αλεξάνδρειο.

Πώς είναι πλέον η ζωή σας μετά την έλευση του παιδιού;
Δεν υπάρχουν πλέον ωράρια! Προσαρμόζεσαι στα ωράρια της μικρής όσο δύσκολα κι αν είναι. Έχω διασχίσει χιλιάδες φορές τον διάδρομο του σπιτιού που οδηγεί στο δωμάτιο της. Είναι όμως ευχαρίστηση και απόλαυση και για μένα και για τη σύζυγο μου. Το παιδί είναι πραγματικά δώρο Θεού και αλλάζει τη ζωή σου. Σε κάνει ευτυχισμένο. Πετάς στα ουράνια.

Η μικρή έχει τη δική της συμβολή στην αγωνιστική άνοδο του πατέρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα;
Πολύ μεγάλη. Από τη μέρα που γεννήθηκε υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση και γενικά έχει αλλάξει ο τρόπος, με τον οποίο βλέπουμε κάποια πράγματα.

Ο Άρης έφυγε νικητής από το κλειστό της Καλαμίτσας όπου ηττήθηκε πριν από δυο βδομάδες ο Παναθηναϊκός…
Είχαμε πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει πριν το τζάμπολ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν αφήσαμε την Καβάλα να κάνει το παιχνίδι της. Ξέραμε πως μια ήττα θα μας έφερνε πίσω και ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε σε μια έδρα όπου ο αντίπαλος νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας αυτός όμως ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι εξίσου δύσκολη.

Ο κόσμος του Άρη έδωσε το παρών και στην Καβάλα όπως ήταν στη Λιθουανία, στην Ολλανδία, στη Δράμα. Στο Αλεξάνδρειο ωστόσο δεν έρχεται. Ποια εξήγηση μπορείς να δώσεις;
Μακάρι να ήξερα! Σίγουρα ο κόσμος έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση. Είναι δύσκολο να πληρώνει εισιτήριο για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Στο χέρι μας είναι να τον κερδίσουμε και να τον πείσουμε να έρθει στο Παλέ.

Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Α1. Στον Άρη υπάρχει και μια διοικητική αβεβαιότητα. Σας επηρεάζουν όλα αυτά;
Η δική μας δουλειά είναι να μπαίνουμε στο παρκέ, αφήνοντας όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζει ο Άρης. Ευελπιστούμε πως και η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει στο κομμάτι που της αναλογεί ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν είναι δική μας δουλειά να βρούμε τις λύσεις σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Άρης αγωνίζεται την Τρίτη στην Τσεχία κόντρα στη Νίμπουρκ σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Το σχόλιο σου γι’ αυτό το παιχνίδι;
Θα πάμε στην Τσεχία για να κερδίσουμε τη Νίμπουρκ και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Αν κατακτήσουμε και την πρώτη θέση θα είναι το ιδανικό. Σε περίπτωση που χάσουμε θα πρέπει να νικήσουμε τη Ρουντούπις την τελευταία αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο για να πάρουμε την πρόκριση στους «16».

Δείτε το τατουάζ του Χρήστου Ταπούτου και τα κιτρινόμαυρα παπούτσια με τυπωμένο το όνομα της κόρης του:

{gallery}siridis/tapoutos_kori{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top